• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    WKILLA: toho se bojim nejvíc, jakmile budu dia, tak o co že hned spadnu na 27 a budu se hrozně stydět.. neni nic potupnějšího, než když hrajete a tým má průměr 27 a proti vám jsou (a nebo s váma) dva diamanti
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    Já mám nejvíc 3133, ale pak jsem dostal strach hrát, abych se náhodou nepropadl kamsi na 2500 a taky jsem neměl chvilku čas a OW mi to 2x během pár dnů strhnul a jsem na 3000 :-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PANVA: na 3300 se tady snad nikdo z nas jeste nedostal :))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kupuju BF1 :D
    PANVA
    PANVA --- ---
    Jeff je skvelej a jejich pristup k transparentni komunikaci je vitanou zmenou oproti jinym projektum co maji nebo samozrejme jinym studium.

Takovejhle sestrih je ale k popukani :)

Jinak nekdo okolo 3300 na comp?
    PANVA
    PANVA --- ---
    Jeff Kaplan: roadhog hook changes, Oasis release and recent bans.
    https://www.youtube.com/watch?v=HkKNEGiWpeI
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Gfycat GIFs GIF | Create, Discover and Share on Gfycat
    https://gfycat.com/LividFragrantClam
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    To jo no, ale třeba ta Ana se dala přitáhnout k sobě tim workaroundem že ses po tom zatažení otočil bokem. Hog by měl zabít Dvu i téď střela+hook+2x pak selfheal když vystupuje z robota. Uvidíme už takhle je jeho dost velká nevýhoda že nabíjí enemy teamu ultimátky.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    FORTRESS: Z toho co sem videl na PTR tak je to z casti i buff protoze kdyz ted nekoho hooknes tak pristane primo pred tebou a muzes mu dat lehce headshot. Driv treba Ana byla pritahnuta asi metr mimo.
    Navic Hog ted zabije DVu 1v1 diky tomu armor reduction.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Roadhog se koukám už asi hrát přestane. Většina hooku probíhá přesně krz něco. Už teď se štítem od symetry se to těžko dalo onehitnout.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TERZ: Pac jsem byl 13 hodin v praci, spal jsem az do rana
    TERZ
    TERZ --- ---
    ADMIX: Hele proč si to včera vlastně zabalil? Jsme měli pěknou sérii, dokud teda nedošlo na oasis. :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    wow to cumim jak citlive balancuji
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ADMIX: jj osobne sem cekal nerf healu i anti-healu. Ale aspon uz ted nevyleci Reina s jednou carkou do plna za 2 sekundy
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JANDOS: Tak ten granat u Any v pohode, stejne ho pouzivas vetsinou offensive :D
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    JANDOS: sem rad za ten hook pac me fakt tocilo to hookovani skrz krovi, dav, atd. a uvidime co dva
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HERO BALANCE UPDATES PTR

Ana
    Biotic Grenade
    Healing boost on allies has been decreased by 50%

D.Va
    Health increased from 200 to 400
    Armor decreased from 400 to 200
    Fusion Cannons
    Bullet damage decreased from 3 to 2
    Number of bullets per shot has been increased from 8 to 11

Roadhog
    Chain Hook
    Targets are now pulled directly in front of Roadhog (rather than straight to him), except in cases where Roadhog drastically rotates
    Hooked targets are now released if they leave Roadhog’s line-of-sight before being pulled
    Line-of-sight checks (which detect if targets should be initially hit by the hook) are now done from Roadhog’s position, rather than the hook’s position

Sombra
    Hack
    The time it takes to hack a target has been decreased from 1 second to 0.8 seconds
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SITH: je to tak :D
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: pic related?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Ty si nepoucitelnej, jasne se reklo ze to rozpoustime a zahrajem dneska.

Admix si ale rekl ne! Tedka budu a zkurvim si rating pekne v soloq, aby se mi hezky usinalo :-))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TERZ: Nemoh jsem si pomoct :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam