• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    nemaj neco s matchmakingem dneska z 12 her asi 1 vyrovnana zbytek totalni stompy na jednu nebo druhou stranu
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jinak vcera jsem byl takovej ten klasickej ucebnicovej hanzo kreten. byl jsem po praci uplne mimo vecer a hral jsem v takovym zombie modu. a chtel jsem si dat jeste jeden qm, at trochu vypnu a zablbnu si s hanzem.

vozik na route 66 neujel snad ani tri metry. nejak mi to nevadilo, QM, mel jsem tri zlaty, tak si rikam ze to snad nebude jen mnou a spoluhracum, (5 lidi v parte, totalne me ignorovali v chatu i voice) to taky moc nejde, ale je sympaticky, ze to nikdo nerusi. no a najednou SWITCHING SIDES.

facepalm
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    tak jakej je teda rozdil mezi platinum a diamond hracem, jen potato aim? :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    me irl

WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Od tý by se nechal vyléčit asi leckterej z nás:-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Yay!

WA9NO
    WA9NO --- ---
    ELEMENT_LEAD: jo, souhlas... to ze to nehookuje z LOS je skvely a ja docela ocenuju ze uz mi to genjiho nepritahuje za zada :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    roadhog je po tom fixu bozi.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    FORTRESS: netváří se to moc jako buff, spíš rework ze kterýho by mohl nakonec vylézt použitelnej hrdina, mě se to líbí
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No to je teda paráda. Bastion buff, takhle s nim má i sehraná parta co dělat když jede za štítem.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: OH YES PLEASE :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    RECIPROCITA, neumis cist? ( :) )
    TERZ
    TERZ --- ---
    HESPELER: silver pleb lama s 80% winrate, wtf? how?
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    jako fajn, ale ja nemam naladu vsem do chatu rikat co maji delat, klidne bych hral pod velenim, ale mluvit a nekoho premlouvat se mi nechce .... kdyz nekdo poprosi abych picknul jinou postavu, tak s tim povetsinou nemam problem .... ale v praci si dohadu uziju dost a vecer chci mit od toho klid a bohuzel vetsinou je to tak, ze mlcej vsichni a nikdo to neridi ....to je zas moje zkusenost ....
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO: No covece par lidi si me pridalo, ale zatim jsem s nima nehral, nejak jsem si zvyknul aspon do toho mikrofonu rvat cesky :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: On a scale of 1 to finding new friends

How close are you?

:))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak jsem zpatky v platine, na zaver dne jsem si dal libovou soloq - vsech sest lidi na voicu, vsichni hlasili kudy jdou, jak jsou na tom jejich ulty, kde je nepritel a kdo ma podle killcamu ulti, kdyz jsme zarvali, tak posledni skocil z mapy a krasne jsme se groupli za mym shieldem ... to byla lahoda!
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Hai hai, to rikam furt ze sice brecime ale hrajem :) to je hlavni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam