• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Neco pro wapna a jeho vcerejsi otazku :D

ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo decreased, kurva uz jsem cet increased :D Takze hook akorat bude pritahovat dal a bude potreba lip mirit
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JANDOS: Tak to je dobrej nerf na Hoga, zrovna kdyz me zacal bavit :(
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Roadhog

Scrap Gun
    Spread decreased by 20%

Chain Hook
    Targets are now pulled to a location 3.5 meters away, up from 2 meters.
    Cooldown increased from 6 to 8

Winston

Critical hit volume reduced by 15%
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem zase vcera mainoval Mercy ... a climb z toho stejne nebyl :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    na duo q je to se zaryioiou jak delany, podobne vyzivny jako ana/soldier
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    vcera jsem si vyhradil na hanzo i dont give a fuck day a byl z toho slusnej climb. jen jsem vas chtel uklidnit, ze rovnovaha sil v universu je zase vyrovnana :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Vcera nebyl vyherni den. :)))
    TERZ
    TERZ --- ---
    ADMIX: to záleží na tom jak moc to potahas.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Hlasim se taky, ale dorazim az kolem 21h z fabriky
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Dneska bych asi moh zaparit, je vyherni den?
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    ELEMENT_LEAD: RESS i na jednoho - to je moje moto, pokud vidim ze je nabijim po dobu hry fakt rychle.. ale urcite na jednoho smysluplnyho - zadny RESS tracer nebo tak :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: No to zalezi, zejo - pokud jdete do fightu a mate ztraty na obou stranach, tak res i jednoho tanka to muze vyhrat, ale pokud najednou prohravate 2:0 na smrti, tak je lepsi rict tem ostatnim, at ted rychle chcipnou a zvednout ctyri. To malokdy funguje ale :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: jo to mas pravdu, ja jsem to blbe rekl. myslel jsem, ze tim buffem ji zacnou lidi brat seriozneji a skutecne se i pug teamy budou snazit ji vyhmatnout. ono to chvili trva, nez se to chovani objevi, ale napriklad zezacatku taky lidi palili do zarii se stitem o sto sest a ted fakt nikoho nevidim to delat.

jinak jasne, dost casto je ten ress fail a jen dezorientovanej team znovu wipne, ale taky hodne casto X novych tel rozhodne fight, protoze druhej team proste nema prostredky na jejich znovuzabiti. ja osobne kdyz hraju mercy, tak jsem spis ten typ, co dava ress na 2 lidi, protoze se snazim zarazit prohravajici se fight hned na zacatku, nez se strhne retezova reakce. coz je asi spatne a je fakt lepsi byt nekde za bukem a pak to risknout. nejhorsi je asi mix obojiho kdy se typek na pul schovava a napul healuje a pak chcipne a ress se nekona :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    jj ten res je super, ozivit vic jak 2 lidi a neumrit pritom bylo absurdne nerealny.

takovy to jak nabehnes do 5ti mrtvejch kamosu, das res, behem resu umres ty, hned po resu zabijou druhyho healera a pak uz si tam jen tak pindej honiky, zatimco sundavaj jednoho tanka po druhym...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo, dobrej res je v podstate vzdycky suicide mission
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jo, ale je to aspon vychovny. tedka bude proste dedikovany dps hledat mercy a bude ji muset zabit pred enemy wipem

ne jak to je ted, ze na to lidi kaslou ve stylu nejak je wipnem a snad pri tom priberem mercy, nebo ji aspon odstrelime, kdyz prilitava zpoza rohu
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    KOZLIKK: tyjo, ten invul na mercy behem ressu je HODNE nice.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: boooostio!
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    nejspis jo, citlivost jak snadno se to odlepi od jednoho targetu k jinymu.

coz je asi dobry, u any se mi casto stane, ze v chumlu mi to lita z jednoho na druhyho i kdyz bych nejradsi mel targetnutyho jen soldiera.

pak se stavaji ty trapne situace ze tam pobiha nanomercy atd :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam