• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    tak ja to dotah na 1283 :D .... se stejnym skore jako ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    placements L5 W4 D1 puvodni 2428 novy 2281 )
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    bastion, bastions everywhere :(
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jinak se tesim na toho doomfista, jestli ten krater v noobani spawnu udelal on, ze jednomu z tech botu lisknul, tak to by me asi bavilo ))
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    MATHES: anytime!
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: jo takhle, ja to pochopil obracene :D

ELEMENT_LEAD: jo ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diky!
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    a taky zarya scatterem tak nedostava, protoze ma mensi model a debilne se to do ni odrazi. (in my experience) reinovi naklada hrozne, protoze je obrovskej, stejne tak treba roadhog a ten kun taky vypada ze je velkej, takze scatter by se mohl odrazet pekne

jinak jsem rad ze do hry nemaji snahu pridat lepsiho reina. rein uz tam je ) chce to jen udelat no rein teamy viable vs rein teamy
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    MATHES: hanzo aint tank
    MATHES
    MATHES --- ---
    coze? jakoze zbran tanka da one tap jinymu tankovi a jinej tank je mrtvej to nezni moc balanced
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ADMIX: Zaryu to taky oneshotne a je to dobrej tank.. zkousel jsem to na ptr a je to dobry, shield ma zatim 12s CD a 900hp a je statickej, coz mi pripada ve srovnani s reinem slaby, ale to se ukaze v praxi.. graviton jako zakladni abilita je celkem sila, ale je to takovy trochu bez napadu, stejne jako ult AoE dmg boost :/
    ta redukce dmg + unstoppable je super pro tanka.. a libi se mi ze strileni je zase trochu jiny nez u ostatnich..
    celkove vypada dost zajimave a pouzitelne, ale ze by to byla nejaka vaznejsi konkurence pro reina mi zatim nepripada :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Bastion je muj novej favorit hned pp genjim :-P
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    THE SALT IS REAL
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ok bastion je cancer
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jsem koukal na nejakej stream z PTR a tam typka oneshotnul Hanzo tim scatterem, to teda neni uplne tank podle mejch predstav :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KOZLIKK: Jeff for president!

Jako vazne, tenhle clovek je tak dobrej ve svy praci az se mi zacina libit (#a lil homo)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: lol, jsem si to chtel rychle zkusit na PTR a uvitala me hlaska "4000 players ahead of you" :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    JANDOS: jo to dava smysl (narozdil od Rainbow 6, kde se to fakt resetuje a prvni tejden po startu sezony je to pro non-grindery nehratelny).
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MATHES: Jasne mezi sezonama neni zadnej reset MMR ze by najednou hrali bronzove proti masterum.
    To by znamenalo priserny hry pro vsechny. Mala korekce tam mozna je ale spis bych to nazval warm-up matches nez placement matches.
    MATHES
    MATHES --- ---
    JANDOS: jakoze ti to bere ELO uz z predchozi sezony?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    GEORGE175: Takhle to nefunguje. Par prikladu

GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    JANDOS: a kolik jsi měl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam