• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    hmm ty sestky jsou docela dobry, je to teda spis jak druha sichta, ale mit 100% jistotu, ze nikdo v teamu neni retardovanej ma neco do sebe. (pokud teda nehraje Evzen) jen teda jedna hra me vyzdima stejne jako 10 duo q chill her :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FORTRESS: to se mi teda podari malokdy, ze by se protihraci takhle pekne seradili :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: Pharah do akce!
    MATHES
    MATHES --- ---
    co znamena "hazet na cooldown"?
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ELEMENT_LEAD: na tyhle mape beru vzdycky lucia abych tam ty lidi hazel....dnesk auz preci nemuze byt nikdo prekvapenej, ne? :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    vcera jsem hral na te mape s dirou/studnou uprostred a enemy hog tam hazel na cooldown lidi, ktere to pokazde prekvapilo. zajimalo by me az vyjde orisa jak se situace vyvine, jestli jsem to pochopil dobre, tak ta je tam bude hrnout taky, ale jako aoe :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAZZZ: No jenze Orisa nema barieru jako Zarya, takze staci bejt v dobrym uhlu, to je jako s Reinem
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    JANDOS: to je dobra zprava :) jenom teda bude tezsi na ni ten discord dostat a v dobrym combu to bude prakticky nemozny. ale evidentne si uvedomujou, ze zen potrebuje mirny buff, tak jsem zvedav s cim prijdou.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JAZZZ: Discord pres barieru byl silene broken na PTR. Proste Tracer zabila Orisu na jeden zasobnik s jejim obrovskym head hitboxem. To asi neprojde.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOZLIKK: imho meli ane u bionadu revertnout jen heal a dmg nechat snizeny.

taky bych rekl, ze az orisa bude live a lidi na ni zacnou nadavat, tak to discordovani skrz bariery zas vrati. doufam :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    MATHES: ano
    MATHES
    MATHES --- ---
    takze granat vratili zpatky jak byl pred tim nerfem?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    rad bych zmenil sve hlasovani z hrozny na nic moc :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: ten update Any jsem nejak nepochopil
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KOZLIKK: omg taková blbost.. stačilo by, kdyby prostě nastavili automatický posuzování AFK. A pokud by hráč na konci jakýhokoli matche (skirmish, custom, atd.) měl prostě inaktivitu třeba 75% a víc procent celý hry, tak by to jen jemu nedalo expy.. Tyhle plošný řešení jsou tak kreténský.
    Takhle vypadaj jen jako hamouni, co si za boha nechtěj nechat šáhnout na expy, protože expy jsou lootboxy a lootbosy jsou zároveň peníze.
    Benefit of the doubt my ass
    MATHES
    MATHES --- ---

Posledni nerfovani

14 hlasy od 14 respondentů

KORAL
      KORAL --- ---
      ELEMENT_LEAD: Já s tebou nesouhlasím, že nemáš Aim ... díky tomu, že s tebou hraju vidím něco jiného.
      U mě není Aim jen o tom umět zaměřovat, ale i odhadnout kdy koho healovat a pustit boost, či uspat. A to ti jde skvěle.
      ADMIX
      ADMIX --- ---
      Ty vole, dobry zmeny, uz se tesim domu!
      SKY_MAX
      SKY_MAX --- ---
      sad life.. RIP anna.. not necessary, not necessary at all
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam