• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Thats my boy :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak ja se dneska hold sam prodrtim zpatky do silveru :(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Tak kdyz ses ted nachytrenej tak pojd drtit :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Včera 3v3 win streak až to začlo házet mendokusaiie a další lidi R 4430. Nebo to je tim že to hraje tak málo lidí že ten matchmaking pořádně nejde
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja hraju celej vecer, resp. prohravam celej vecer :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    panove nechcete si vecer kolem 20 dat poradnej win streak? solo competitive je obcas tak fakt nahode ..

MATHES
    MATHES --- ---
    ADMIX: tu pozemni pharah znam! hraje se mnou casto
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak jsem si dal dneska jeste dve hry, obe jsme prohrali, sebralo mi to 230 bodu a uz jsem silver :D Videl jsem novou metu - tracer proti phare, winston proti reaperovi, pozemni phara proti reinovi, dost dobry jako :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    :D tak jsem na radu KOZLIKK dal pár her na US a akorát jsou všichni hrozně ukecaný :D na kvalitu hry nebo nedej bože týmový spolupráce to nemá vliv :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KORAL: No me zajimalo, kolik her v rade se da prohrat :D Sel jsem do sebe a nebyl jsem u toho nasranej, aby clovek nebyl tilted uz pri vyberu, ale proste z tech her neni cesta ven - evidentne to nejakym zpusobem zalezi na dni v tejdnu, pac par dni zpatky jsem mel win streak, vsichni byli na voicu a spolupracovali, a hralo se to jedna radost. Vcera nulova komunikace a nulova spoluprace - vezmu reina, mame DPS Anu, vezmu support, celej tym necha Winstona me likvidovat, nepritel vezme pharu a nikdo za celou hru neprepne na hitscan ...
    Z tohohle pohledu je to jak rika Kozlik, amici mozna neumi hrat tak dobre, ale proste na tom voicu jsou a komunikujou.
    KORAL
    KORAL --- ---
    ADMIX: 3 prohrané hry a jít od toho, nebo si dát QM. Zlaté pravidlo, co fungovalo jak HoTs tak OW :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak jsem mel dneska konecne cas na poradnou parbu, takze jsem prohral skoro 500 bodu v epic lose streak s dvema remizama, a uz jsem si vzpomnel proc jsem hledal jinou hru :D Tak snad konecne
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    calvin to tuhle pěkně vystihl že na US lidi víc komunikujou ale míň to uměj, v EU mluvil jak brambory (nebo nemluvěj vůbec), ale uměj to hrát. A v asii máš ping tak vysokej, že tam nejde hrát a taky tam 3000 SR znamená jako 4000 SR v EU a US.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ADMIX: ja mam OW az od vanoc :'(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MATHES: Ja to tu psal uz pred par mesicema :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: 120ms
    MATHES
    MATHES --- ---
    hergot to ste tohle nemohli rict driv? treba zacatkem sezony, kdyz jsem pomalu ale jiste padal, nez jsem soloQ definitivne zavrhnul jako prilis frustrujici a nikam nevedouci zalezitost
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo, ja jsem na US chodil taky, soloq je tam vyrazne lepsi nez v EU.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    [ENG] OVERWATCH APEX S2 ENERGIZED BY HOT6 - Meta Athena VS. Lunatic-Hai
    https://clips.twitch.tv/TallPoisedTortoiseEagleEye
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kurva, clovek na par tydnu odjede a kdyz se vrati, tak uz to nikdo nehraje :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Pro zpestření

OVERWATCH: No Mercy - The Living Tombstone
    https://www.youtube.com/watch?v=S9uTScSgzrM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam