• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: To rad slysim, zejtra prijedu vecer z prace a jdem drtit, pac pristi vikend zas nemuzu :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JANDOS: Konzole = instantni nope, to je specialni sekce pekla :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    JANDOS: to uz je snad lepsi, kdyz nikdo nemluvi :)
    vtipne prudi tenhle marnej mccree do symtery, ktera tahne jejich tym
    Guy has MENTAL BREAKDOWN in QUICKPLAY because I picked Symmetra- Overwatch pt. 201-
    https://www.youtube.com/watch?v=7O0rpOIZ_yI
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ADMIX: Pokazdy kdyz mam chut zahrat si OW pustim si tohle video misto toho :)

The Saltiest Argument in Overwatch History
    https://www.youtube.com/watch?v=QdmLgZBCSNE&t=100sLIKEQUOTE
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    ADMIX: to bys nemusel, rad se ho ujmu!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LUCKYBSD: Vyhodit pocitac z okna jsem si domyslel!
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    ADMIX: vidim tam jednoduche reseni, chces poradit? :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Z toho goldu proste neni cesta zpatky - uz ctyrikrat jsem byl 5 bodu od platiny, a pak prohraju 10 her v rade - trollove, leaveri, zkurveny rusaci co vubec netusi co to je vlastne za hru. Jediny co drzim nad vodou je 60+% winrate na reinovi, pac si do prohranejch her beru soldiera nebo anu :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jinak jak obcas taky sleduju ty streamy, tak jsem videl ted nejakyho typka, kterej ma main okolo 4.4, a hral v low-diamond okolo 3.1, a byl triggered jako prase, takze v tom nasem rybnicku okolo high goldu proste nemuze nic prekvapit :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ty soloqueue jsou hrozna rakovina, ale ma to svetly momenty, ted jsem udelal total carry a z 0:2 jsme illios otocili na 3:2, dal jsem soldiera a za tri kola 71 eliminaci :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Koukam ze v tom uternim patchi vyrazne zmirnili win/loss streaks, takze uz se snad nebude stavat, ze clovek prohraje 120 bodu za kolo :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    jaka je vase PVE meta? pharra se mi nakonec moc neosvedcila.
    na experta jsme to dohrali bastion, rein, orisa, zen a uz to vyzadovalo i nejakou tymovou praci :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    to pve je dobry )
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOZLIKK: nojo on to minule vybiral group leader. tak musim rict, ze na level expert uz je to zajimavy :)
    uprising meta je asi - rein. bastion, pharra, mercy. docela by me zajimalo jestli to nekdo dohral na nejvyssi obtiznost v ty defaultni sestave s torbjornem ..
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    ADMIX: uz posilas CV ze jim to tam das do kupy?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    lol :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAZZZ: Ja mam ted 80k :(
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    in queue nejdriv 60 a pak dokonce 10000 players ahead of me .. no tak to si muzou blizardi vylizat fakt ze jo
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOZLIKK: jo takovy ti panacci? ja myslel ze to ukazejE kolik lidi uz skiplo ten cinematic. tak jo, zkusim trochu prikotlit .. az to pujde :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ADMIX: jak se tam meni obtiznost? no zkusim to jeste parkrat. za reina je to fakt sranda :) no ale taky mi to ted nefrci, takze holt az zitra ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam