• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    twe, ten Soldier proste jako dps.... *mlask*

soldier — imgbb.com
    https://ibb.co/b1TnAk
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    KOZLIKK: ja v rozrazovaku mel nekolikrat gold eliminace i s luciem :D jako zoufalost ty lidi
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja vidim nejvetsi prinos v tech discordech, proste tem matlakum okolo pomoct zabit to na co zrovna strilej :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO: Vetsinou Zena
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: tyvoe, to je velice pekny, cos hral?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    hmmm prvhi hra vyhra ;))
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    LUCKYBSD: 2k dobry, tedka jdu zkusit soloqq, tak se brzo potkame ingame :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak dneska solo carry az tesne pod 2800, diamond na dohled!
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    by me zajimalo jak to funguje ten placement, protoze vetsinou me to hazelo k jelitum co na utok berou widow v kombu s junkratem
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    hmm placement za lucia, 2071 (min season high 2271), 5 proher 4 vyhry 1 remiza, kazdopadne po tom updatu nejde zabit, celenz je healovat ted, ale dycky zustanu sam a pak tam casto vydrzim jezdit nez mi prijede zbytek
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ELEMENT_LEAD: to rikam uz dlouho, at to misto leavera hodi bota, muze mit uroven jako prumer jeho teamu ... podle me idealni reseni .... nebo kdyby nekomu prislo prumer tymu hodne tak klidne jako nejslabsi clanek teamu, porad lepsi ajk o jednoho cloveka min ...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KORAL: Ne, dava to smysl, competitive hry jsou proste takovy - sejdou se dva tymy a ty soutezi od zacatku do konce. A public competitive bohuzel neni turnaj, kde bys moh pauznout a pockat az se dotycnej vrati, pro zachovani balance je to rozhodne lepsi nez cokoliv z tech navrhu co tady padlo.

Uz pred patnacti lety, kdyz nam ve Flashpointu vypadnul dialup, hral postizenej tym zbytek pulhodinovyho kola v oslabeni, takovej je proste gaming :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    Mohlo by to misto leavera dat elite bota, kterej je lepsi nez 90% hracu :))
    KORAL
    KORAL --- ---
    ADMIX: Na straně druhé máš nesmyslné hry, kdy je penalizovan celý team protože jeden hráč leavnul. To taky nedává žádný smysl ;-)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KORAL: To nedava zadnej smysl, zamysli se nad tim, jak by hra fungovala v rezimu "nejak nam to nejde, tak ja se odpojim a priste se zase odpojis ty" :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    ADMIX: Ano já píšu, že to na začátku je. Ale polemizoval jsem nad tím, proč to nepřidali i do pozdější fáze hry.
    Chápu, že se hráč může reconectnout. Ale právě proto by se jen musel nastavit ten čas, třeba na 5 minut a pokud se po tu dobu nepřipojí hra se ukončí, bez postihu pro hráče, kromě leavera.

KOZLIKK: Ano, ale tohle lze hlídat a nebo prostě jako to mají ted, máš postihy a prostě padáš dolu. Takže bys to udělal párkrát až byses propad na úplné dno a pokud by to bylo třeba 10x po sobě, hra by tě zabanovala.

Řešení se dá najít, ale je otázkou jakou cestou Blizzard jde. Já jim pod ruce nevidím a jen doufám, že třeba tohle nějak řešit budou. A když ne, no tak s tím nic neudělám.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KORAL: Vsak tam ta hranice je, tusim prvnich 30 nebo 60s.
    KORAL
    KORAL --- ---
    ADMIX:
    JAZZZ:
    Hra by se po té co hráč odpadne, měla po určité době co se nepřipojí stornovat, bez ztráty bodu. Jako když hráč odpadne hned na začátku. Netuším proč tuto mechaniku nezapracovali i do pozdější fáze hry. Jediný problém by byl s určením času po kterém by se hra zrušila.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAZZZ: Ono to jinak nejde, competitive nedavaj smysl kdyz se meni slozeni v prubehu zapasu, to by zas sralo me.

Jinak novej season high, ~2650 :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ADMIX: to jsme na tom podobne. dneska jsme v ilos celkem s prehledem vyhrali prvni mapu a pak leaver. asi ho maminka poslal spat, nevim. no na druhy mape to 5v6 bylo znat a tak lidi zacli odpadavat jeden za druhym az jsem zbyl sam. tak si rikam, prece to tem srabum nenecham tak lehce. tak jsem vzal bastiona zacal to do nich sit healovanej z dropshipu. no a po nejakym case me to vyrazilo pro innactivity a prisle jsem o body.

tak to je pro me novinka, ze clovek musi vylizt ze spawnu aby se to pocitalo jako pohyb. a taky teda nechpu tu demenci, proc to neprirazuje nahradniky do competitive matchu k tymum, ktery vedou. na to by si prece nikdo nemohl stezovat.

tyhle nekompletni zapasy jsou nejveti bolistka OW. ta hra pak nemuze bavit ani viteznej tym.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam