• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Ja hraju i jiny postavy, ale za toho zena to ma zarucene nejvetsi uspech, jen to vyzaduje nejakou podporu tymu treba proti opici. S Tracer si uz poradim sam :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KOZLIKK: zajímavý porovnání. Myslim si, že to bude trochu otázka štěstí. Nemyšleno nějak proti admixově skillu, ale žádnej hrdina neni univerzální. A jen meinovat jednoho hrdinu na šplhání v ranku fungovat nebude podle mě.
    Protože i hrozně skkvělej a naskilenej Zen v nějakejch komopozicích fungovat nebude.
    Na šplhání v ranku je podle mě důležutý mít nějakej šerší pool hridnů a umět správně switchnout v průběhu jednotlivjech her.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TERZ: Pojd mi!
    TERZ
    TERZ --- ---
    Ty vole člověk si dá na sezonu pauzu a admix z masteru učí lidí hrát. Asi je čas to zase zapnout.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A ze vcerejska asi lessons learned je, ze kdyz to tam nepada, tak fakt prestat hrat, koukal jsem ze tys mel taky slusnej loss streak :D Ja takhle vlez do platiny a snad behem vecera jsem byl low silver, pac jsem proste nemoh prestat, je to jako zavislost a narkomani si musej pomahat!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Hele, popravde nevim, ja jsem toho zena picknul v podstate nahodne, pac uz me nebavilo hrat Reina bez poradnejch healeru, snazim se akorat ve voicu ridit na koho se zrovna strili, a kdyz je pharah, tak na ni mit discord hned jak vyleze z respu.
    Ale mel jsem fakt divnej winstreak jak jsem vlez do diamondu - byl jsem 2991 a vlez jsem rovnou na 3042, a pak kazda dalsi vyhra byla min. 80 SR, takze jsem diamond prolez vicemene na ctyri hry. A vcera jsem byl nekde okolo 3.4k, narazil na nahodnou grupu tri lidi co me chteli do party, a tam jsem se nechal trochu potahat, sice jsme parkrat prohrali, ale nakonec to tam padlo :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Dneska jsem poprvy hral s grandmasterem (kterej teda dropnul 600SR, protoze "nemoh prestat hrat" :DD), z 4.3 na asi 3.7, tak byl u nas ve fivestacku na celkovym GR asi 3.6k, a teda insane hog.
    Celej vikend jsem drtil Zena, obcas se mi podari ubranit i masters tracer, such skill!

A poprvy jsem zazil proper reset, jakmile typci na Nepalu prisli o tank a healera, tak vsichni ctyri prezivsi okamzite skocili dolu. Docela me to bavi, dobra sance vypilovat positioning apod., pac vsechny chyby co mi prochazely v platine tady znamenaj team wipe vetsinou :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Oh well.

ADMIX
    ADMIX --- ---
    KORAL: No momentalne se evidentne nechavam vytahnout ja, jsem v grupe s nejakou neuveritelne dobrym pharmacy kombem, takze zatimco me protejsi tym analne znasilnuje nasucho, tenhle typek je pak zvladne povrazdit a jeste u toho chatovat :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    ADMIX: tak tak :) Lidi se snaží pikovat teamově, až když to fakt nejde a prohra je jistá, tak se začnou dělat kraviny.
    Na leavery a trolli narazíš všude i v GM. Ale jde o tu kvalitu hry a o to, že tyhle paka jsou tam v mnohem menší míře a většinou to jsou to lidé, co se ožerou a pak jdou hrát a nebo se nechali vytáhnout a ted jen padají dolu, protože na to nemají.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ale jako musim rict, ze takhle o 500 SR vejs jsou ty hry vyrazne lepsi co se tyce kvality - uz se nestane, ze by nekdo sel za defense solo na resp nechat se zabit, a jako rein jsem byl vicemene bezmocnej, pac vsechny ty chyby ktery v platine projdou, me tady staly zivot :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Je to tak, ale do konce sezony se do masters proste dostanu!
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: :D OW je taková simulace realnýho života, stále se ženeme kupředu a výš a výš v domnění, že tam to bude lepší, abychom zjistili, že je to furt to stejný, možná ještě horší :D
    Čísla se měnej, ale principy zůstavaj
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak uz vesele padam zpatky do platiny, trollove, leaveri a nebo trollove a leaveri. Clovek by cekal, ze okolo tech 3.5k uz budou hry na urovni, ale je to snad jeste horsi rakovina nez gold :(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO: Tam jsem byl tak mesic zpatky, myslim ze jsem se zastavil nekde na 1600neco :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    admix je ten typ člověka jak potom jsou ty fotky "před" a "po"
    cg
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Cg, ja mirim do silveru :-))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A koukam ze na overbuff jsem #445 zen :D asi zacnu streamovat a bude!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Uz jsem si pripravoval dalsi screenshot s ikonou Masters, ale pak na 3467 se stesticko zlomilo :(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Nevim co udelali s team streakama, ale ted jsem za vyhru dostal 110 bodu, cili 3.3k :D masters, here I go!

Teda pokud to takhle rychle nepujde i dolu :DD
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Pak že to nejde! cg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam