• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ENDER: Nejlip se hraje hanzo kdyz mas v tymu Zaryu co nesvedi prst na Qcku a ceka az kdyz ses pobliz. To combo je dost silny imo a v goldu lidi malo respektujou graviton, takze to dobre vychazi vetsinou.

To je potom krasojizda jak prase :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    WA9NO: me vzdycky prislo, ze mainovani cehokoliv je mozny jenom v premadech, protoze na pubu proste clovek bere to co je zrovna potreba.. ja mam okruh asi 5ti hrdinu, ktery pokryvaji vetsinu roli a snazim se brat to co je zrovna potreba, ale ja jsem hovno hrac, hral jsem to hodne v alfe a bete a ted si obcas to pustim obcas
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Tak mainovani Hanza v novy sezone zatim lepsi nez jsem cekal. Vcera sem zacinal s 3% procentama winrate a koncil s 35%.

Ale ten meme status je silenej, kazdej okamzite triggered ikdyz mas top elim/dmg zabijis pharu picknes heal a stejne te budou blejmovat za prohru :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ADMIX: koukal jsem na dve minuty jen tak nevim, jestli mi neunikl nejakej point, ale abych tomu dal nejakej kontext. wraxu je v podstate jedinej streamer na kteryho koukam. mainuje hanza a je konstantne v top 500, spis top 100. na jeho urovni hanza hraji tak mozna jeste tak 2 dalsi lidi. a shadowburn je v podstate jedinej typek, ze kteryho ma wraxu respekt. protoze hraje genji/pharah. coz jsou na godlike levelu totalni hard countery na hanza.
    KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: To znám, to semi stalo před koncem sezony. Nic si z toho nedělej. Pak jsem to během jednoho večera vytáhl zpět a ještě s bonusem :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FORTRESS: Myslim ze v pripade trefovani hoven panuje celkem genderova rovnost :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    KOZLIKK: Protože holky trefí hovno :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Random gameplay, ale kurva!

Shadowburn - Pharah vs Wraxu TOP 100 S4
    https://www.youtube.com/watch?v=MkIBiSr6sAI
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    me irl

FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    4-6 2950 a neštěstí na retardy uz jsem 2850
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    5-5 2932SR, uz jsem zpatky v low diamond ale :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    pro odlehčení
    Overwatch Highlight Intros Performed by... Tracer!
    https://www.youtube.com/watch?v=Ia4ziBah5hc
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: imho čim dřív tím líp. Kdo se placuje se snaží víc
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jaky jsou hry ted, ma cenu delat placementy o vikendu?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Goal je jasnej, top 2 EU, o SR se sabnem napul!
    MATHES
    MATHES --- ---
    hadam top 500 EU :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    SKY_MAX: jakej ma goal Mr. Diamond?:D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    2972 omg! :D
    4 prohry, 6 výher.
    Druhá hra bylo naprosto šílená, byl jsem soldier a měl jsem asi 50 kilů, milion dmg dealt. Úplně jsem to tahal, vystřílel v každym fightu 4 nepřátele, ale prohráli jsme :D
    A v posledních dvou mě to začalo házet s pár lidma co byli v goldu a dokonce silveru!! Jsem začínal dostávat šílený panický záchvaty, že mě to placuje tam někam...

Goal pro sezóu 4 je Masters, ideálně kousek nad, ADMIX jakej goal máš ty?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    WA9NO: genji powerranger :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    jestli nedostnau toho genjiho powerrangera, tak to odinstaluju unbook a cau. Pada mi pekny hovno z tech beden ;)
    Co vam?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ADMIX: podle toho jak z toho ten typek strika to asi fakt bude buff pro reapera )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam