• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ADMIX: to mi povidej. zazil jsem ted dve skvely hry, kdy vsichni komunikovali, vybirali hrdiny aby to k sobe pasovalo, domlouvali se na strategii a dokonce koordinovali ulty. to se hralo uplne jinak. no a pak klasickej cancer. laveri, 9ti lety deti, komba slepej hanzo a widow, ktery proste neswitchnou a zas si rikam, jestli ma vubec cenu touhle picovinou travit cas.
    pritom to neni tak tezky, ale s partou nahodnejch dementu to fakt nejde.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    lol, ten lose streak mi dobre stahnul MMR, takze ted hraju ve skupinach okolo 3050SR a to je rakovina jak prase :D
    ja se konecne dokopal odehat deset her a jsem gold :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Vetsinou, musel jsem bejt vic flex, ale spis nahovno tymy, leaveri a takova klasika
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: stále first pick zen?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    -250, it's going extremely well!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO: Zatim skore asi -140 :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tyve ona ta nova mapa je uz v competitive ... oh well
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Tak si pamatuju jak jsem si v quake3 potunil config a rikal si ze toho Tyfa uz konecne porazim a budu nejlepsi.

Po 10ti minutach v ztn3tourney1 skore ja: -1 Tyf: 60

Ale jinak drzim palce admixi! ;-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Overwatch Custom Crosshair [reticle] Quick Tutorial || Valkia
    https://www.youtube.com/watch?v=Nbp0wOsUDxU

Custom crosshair? Grandmasters, here I go!
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    + hromada dalsich veci jako fixnuty zapasy a betting scena s tim spojena, noname organizace co serou na hrace (dalsi specialita lolka)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ELEMENT_LEAD: jj, spis se divim ze se podobny zhrouceni dari ututlat, posledni exces byl nejakej korejskej hrac lolka co vyskocil z okna (prezil teda), ale to uz je par let dozadu. jinak si myslim ze v tomhle ohledu ma vseobecne esport scena fakt hodne kostlivcu ve skrini - napriklad zneuzivani adderallu (minimalne) ve csgo scene a tak.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: aha, no ony tyhle zhrouceni nejsou zdaleka nic vyjimecneho, takhle se zdimaji i decka mnohem mladsi a napric hrami. sc, lol... kazdou chvili se nejaky sesype. kluk neni ani prvni ani posledni. kazdopadne stres spojenej s touhle career path je silenej a ve spojeni s formujicima se nedospelyma osobnostma to muze byt dost destrukcni zvlast dlouhodobe.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: dve minuty, co mi uz nikdo nevrati )
    MATHES
    MATHES --- ---
    7 bodu od goldu - co se stane? 3 prohry jak nic.

nesnasim drzeni pointu... attack x def me fakt bavi, ale to drzeni pointu me triggeruje
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    dvěma klikama jsem přišel o 100 SR, sad life :( :D
    imho by to mohli udělat, že i když je to problém na straně klienta, tak pokud ta hra rozpozná, že se ten člověk ani nepřipojil dovnitř, tak by mu to to SR srazit nemělo.. Celý support forum je teď hrozně nasraný a všichni píšou že je to "stupid mistake" a "not my fault, give me SR back". A kdykoli kamkoli odpoví nějakej administrátor, tak hned dostane palečky dolů bez ohledu na to, co psal
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    "optimize your wifi connection" :D

No aspon uz jsem vejs nez Skymax!
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    SKY_MAX: jeste na ten seznam rad mohli pridat vypnout a zapnout pocitac :)
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    teď se rozmohl nějakej problém s připojováním. Pokud se vám stane, že se při připojování do hry se nepřipojíte a spadne vám to zpátky do menu se slovy "failed to connect", tak to určitě záhy nezkoušejte znova.

Já to tak zkusil a za každej pokus ztratíte 50 SR i když se do hry nikdy reálně nepřipojíte.

Je to prý clinet based a řešení má být někde tady: https://us.battle.net/support/en/article/000112208
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KOZLIKK: Lolmao

Jeff 'Savage' Kaplan? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam