• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Ja se na praci musim soustredit, takze videa ne-e :(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Kurva, jsem chtel dneska pracovat!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo je pravda ze season 5 zatim stoji dost za hovno :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX: Ten graviton bude pekne otravnej za Mercy, doted se ho moc nebojim pac se vzdycky da k nekomu odlitnout :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Overwatch: HUGE DOOMFIST NERF! - McCree & Zarya BUFFED!
    https://www.youtube.com/watch?v=WylwjIJAEkY

woah!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WA9NO: A abusování railu a couvání.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Kde jsou ty casy kdy si se moh spolehnout jen na aim, tajmovani megahealthu a Red Armoru :D
    SKY_MAX: nevim, jsem v qp hral s nakym top 74 junkratem a ovlivnoval to jak svina :)

a s arcade taky nesouhlasim 3v3 eli me bavi dost hlavne tim, ze musim tocit chary a kazdy kolo je tak trochu jiny.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    bohužel nevýhoda dalších módů, který nabízej v arkádách je, že OW jako hru vymýšleli pouze pro ty 3 hlavní typy map. Všechno je podřízený tomu, aby daný hrdinové mohli hrát hrát v týmu šesti na payloadu, cpt the point a attack/defend.
    Takže CTF je naprosto žalostný, protože to lze hrát jen s pár hrdinama. 1v1,3v3 atd. jsou jen variace klasickýho deathmatche, takže to nenabízí žádnou "módovou" diverzitu hraní. A stejně tak to platí pro ostatní módy. Většinou jsou to prostě jen minihry a nikoli reálně mód, kterej by se dál hrát naplno.
    OW je hrozně založený na teamplay a synergii hráčů, proto tak teď trpí trollama. V jinejch střílečkách trollové tak nevadili, protože ta hra byla navržená tak, že jí můžeš hrát i sám. A pokud si to prostě od sólíčkoval a byl fakt top, tak ten game concept ti dovolil vyhrát.
    To mi na OW trochu schází. V UT2004 jsi jako jedinec mohl ovlivnit celkovou hru mnohem víc než v OW
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Me u toho teda nejvic drzi prave ten omezenej koncept, kde se na nasi urovni da dokonalost provedeni pilovat snad donekonecna :D
    JANDOS: vsak tam mas elimination 6v6, 3v3, 1v1. capture the flag a par dalsich modu. Staci rozkliknout arcade :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Me to zezacatku bavilo hodne, prvni tejden sem to hral vicemene non-stop a druha treti sezona vzdy tak 300 her v competitive. Potom me ale nejak omrzel ten koncept toho ze ma 6 lidi prijit na jedno misto, pouzit ultimatky a kdyz se to nepovede tak regroup a zase znova.
    Libilo by se me kdyby tam byly nejaky mody jako treba domination apod. a ne jednom dobit jednu mistnost jednou chodbou nebo ji protlacit auto. Ale ja vyrostl spis na stretegiich no :)

Ale jako marketing a ta omacka kolem toho je fakt top o tom zadna.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    za me teda ale fakt ten variabilni playstyle, kdy je to za kazdeho hrdinu v podstate jina hra
    lore, ktery je zvladnuty na jednicku, zajima me, coz bych u fps necekal a ty postavicky maji proste charakter, pribeh
    ostatne i to, ze se tam mlatej nigerijci s robotama, lesbicky s sikmacema atd. prijemny, ze vsichni nejsou generickej badass dude s operatorem
    to ze to dela blizzard
    celkove jak je to esteticky ladeny
    a ze se tam kurva grindenim neodemykaji zadny gameplay picoviny, clovek sedne, strili, nasere se, vypne
    clovek nema pocit, ze je nekde stucknutej a musi nagrindit bambilion her, aby se posunul dal (respektive lidi si to budou porad namlouvat, ale to je jen takovej selfdefense mechanismus) ve skutecnosti to klidne jeden clovek odfraguje
    moc moc toho udelali spravne
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: urcite tam funguje vic faktoru, nikde netvrdim, ze ne. uspech je vzdycky kombinace spousty veci.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    na OW se mi fakt libi, ze je to takovej mix a kazdej si tam najde neco. a tim ted nemyslim, ze se tam mydlej lesbicky, cernosi, asiati apod. ale ty playstyle jednotlivejch hrdinu jsou fakt odlisny. pharah s rocket jumpama z quake, cskari si tam najdou treba sniperku, codlike soldier, z halo projektilovej hrdina, pro braindead je tam winston W+M1, alternativni hipster curaci tam maj junkrata. carebears maj mercy. jako neni to nic novyho, ale znovu jsem nad tim premyslel, kdyz jsem tam poskakoval s doomfistem, kterej mi trochu evokuje hrani nejakyho streetfightera. hrozne se mi libi ten mix ruznejch zanru a mam z toho takovej all stars vs all stars team feeling
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Hovno, jsem to prave nadrtil na season high dneska, a pak krasnej sesup, asi 15 proher v rade
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: to ti začalo včera když jsme dávali spolu, takže to l o g i c k y skončí pokud dáme zase duo
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Dneska jsem jeste nevyhral jedinou hru, -250 and going. Leaveri, trollove, hackeri, uz jsem mel vsechno :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jen teda tank meta me bavila asi vic nez dive meta
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    typove mi prijde jako genji/tracer a myslim, ze o misto v teamcompu bude souperit prave s nima. vysoka mobilita, vysokej skill ceiling. v rukou top 500 hrace sileny, s gold pilotazi ok az meh.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam