• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kdy se prosimvas resetuje sezona?
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    nevite nekdo, do kdy budou krabice se spesl skinama?
    Hele deje se mi pri hrani ow takova divna vec - rozhasi se mi systemovej cas. Kdyby to bylo v hodinovych nasobcich, vinil bych casova pasma, ale rozhodi ho to uplne haluzacky (vzdy smerem zpet). Nekdy o hodinu, nekdy o tri a pul...

googlil jsem, ale zda se, ze jsem jedinej na svete, komu se to deje. Nebo googlim spatne? :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    ELEMENT_LEAD: bylo to na kings row.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    na anubis temple je sombra hodne dobrej pick na defense 2 pointu, da deny na velkej healthpack pod mostem, coz je strasne neprijemny pro utocniky a obranci jsou tam nauceni se lecit. druhak je to tam hrozne malicky a kazdy aoe hacknuti zasahne vsechno.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WA9NO: slibujes?
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja vcera potkal typka, kterej si proste nedal vysvetlit, ze sombra fakt neni dobrej pick na defense.

bohuzel jsem hral s kamosem, kterej je kolem 1600, takze kombinovany elo cca 1900 a tam je to fakt pure cancer
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Deti maj prazdniny. Pak to bude lepsi :)
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: hele a víě ty, že na tom možná něco bude. Za 5 dní, jedna jediná normální hra. Jakože jen jedna. Všechno ostatní buďto stompy, leaveři, troleři, boti (lidi co nemyslí a hrajou jak boti), smurfy..

Většinou to bývá půl na půl a nebo třeba 2:1 (špatný - dobrý), ale tohle je mocně ve prospěch ěpatnejch her. Nestalo se něco? Nebo jsou z toho všichni už tak hořký a jsme svědky začátku pádu OW
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Uninstall? Az tak? :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No nic, je cas na trigger a uninstall :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ty kravo, tak jsem tomu jeste dal dneska sanci, a ty hry uz jsou skoro nehratelny, dneska jsem mel v kazdy hre minimalne jednoho smurfa, a cela hra se v podstate zjednodusuje na generator nahodnejch smurfu - kdyz je jich vic na nasi strane, tak vyhrajem, kdyz na jejich, tak prohrajem. Vubec nema smysl se o cokoliv snazit :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    SKY_MAX: Arenovy FPS uz umiralo pred 10ti lety, takze ani dneska bych neocekaval spásnej navrat :)

Skoro bych si troufnul tvrdit ze kompetetivni arena fps (hlavne 1v1) umrelo tesne po vydani QuakeLive. Vzpominam se slzickou v oku na vanilla q3 s OSPckem. :)
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    JAZZZ: čéče je to přesně jak říkáš. Zkusil jsem to a na tomhle vyhořej. Důvod proč všechny populární FPSka ať už arénovitý a nebo class based byly vždycky v nějakym směru vizuálně zjednodušený nebo stylizovaný, je přesně kvůli tomu.
    Snažit se dosáhnout realistický grafiky je naprosto protichůdný pokud to má mít fastpaced gameplay.. OW sice ani takovou facepaces gameplay nemá, ale stejně ta stylizace hrozně pomáhá hráči soustředit jen na to potřebný.

Je to škoda škoda, protože jinak to vypadalo docela dobře. Poslední střílečka co tohle měla ale měla už dobrou grafiku byl Tribes Ascend.. Vypadá to, že nám ten arena FPS žánr prostě umře :(
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    dobrý video o porování OW a Lawbreakers, jen vydržte těch prvních 40 vteřin

LawBreakers vs. Overwatch
    http://www.youtube.com/watch?v=aG2otHrXM_Q

jinak díky za share KOZLIKK, nevěděl jsem o tý hře. A teď se těšim, protože to je přesně to co chci hrát a OW mi to neumožňuje, protože je to jinej žánr.
    Jsem odchovanej UT a Tribes, takže tohle vypadá naprosto beautiful
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ten lowgrav mod ma dobrej potencial, je to rezba :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    JANDOS: to je na jednu stranu nevyhoda, protoze to ma daleko mensi potencial co se tyce esports, ale zas si to clovek muze solo uzit bez nadavani na leavery nebo neschopny spoluhrace.

KOZLIKK: taky mi to prislo divny, ale prej tam jsou i mise s gravitaci a naopak v Overwatchi si muzes domluvit duel ve volnem prostoru na mesici, tak se to k sobe pomalu blizi :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MATHES: Neni to jako overwatch. Neni tam trinity tank x healer x dps. Classy mezi sebou nemaji zadnou synergii ani se nijak zvlast necounterujou. Je to spis jako Quake Championship. Kazdej si tam muze dat vicemene ferovku s kymkoliv
    MATHES
    MATHES --- ---
    kouknul jsem na kus toho videa a vypada to jako totalni ripoff - videl jsem dve postavy a to je proste soldier a tracer jakoze skoro pres kopirak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam