• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ELEMENT_LEAD: Jo já myslel výstřelem ze scrapgunu na dálku. Nicméně i ten hook+shot+bash bych chtěl vidět, teoreticky to možný je, prakticky bych řekl že nezabiješ ani low hp charactery, kor když je třeba taháš nahoru na clif.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    FORTRESS: nevim co znamena z jednicky, ale na hook, shot + fist chcipne
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Že by dal Roadhog Zarye IK z jedničky to bych se hodně divil. Je zábavnější než předtím a rozhodně víc tank, nicméně udělat postavu okolo jedný ability a tu pak nerfnout je dost meh.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    a dá se s ním vyhrát i deadmatch
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ELEMENT_LEAD: ja hraju hoga v tom 4v4 matchi a ten to tam vyndava neskutecni, vsichni blbnou s tracer a sniperama vetsinou,a le s hogem jsi mezi takovyma kral :-)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    a nejvetsi prdel je rybareni na nekterejch mapach. kdyz nekoho chytnete stojite u ledge, tak se staci otocit smerem z mapy a cil hooku vzdycky konci pred vami, takze spadne dolu. chce to ale trochu cviku. map kde se takhle da rybarit je hodne, nejen studna a chram :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    roadhog je ted naprosto luxusni. skoro tak broken jak byl predtim, jen bez bullshit hooku. je fakt tanky jako prase. nejaka dva nebo tracer bomba vas vubec nezajima. jak presne je na to ted s dmg nevim, ale zarye da IKcko, coz je good enough in my book. vcera jsem s nim dokonce vytriggroval nekoho k inteligentnim komentarum, takze to beru jako pochvalu, ze ho hook sral tak, ze uz se neudrzel. jak se ted chvilku nehral, tak lidi hook zas moc nerespektujou a nechavaj se. navic hook soldiera nebo reapera v ulti muze dost prispet k vitezstvi.

jinak je imo lehce buglej, protoze momentalne hook connecti nekdy jasne netrefeny cile. vypada to casto vtipne, ze to leti jasne vedle, teleportuje se kousek stranou a chyti. tak asi tak.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    JAZZZ: ja osobne si myslim, ze op je. malokdy vyhraje team co nema mercy proti teamu s mercy. aspon takova je moje zkusenost + co jsem koukal na streamech. a nevim cim to je, ale nemuzu se do ni trefit :D lita si tam jak komar. ten rework ok a myslim ze jsou na dobre ceste, ale podle me to jeste predelaji, protoze ted je to takovy divny. nelibi se mi, ze treba pri utoku nekoho suprove picknu pres reinhard a orissa shield, protoze stal blbe a mercy ho pak insta casualne ressne a jako by se nic nestalo. mozna to je mnou, ale proste mi ted osobne nesedi jak ve hre funguje.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ELEMENT_LEAD: myslis, ze je OP? je fakt, ze treba muj oblibenec Zenyatta se se svoji nulovou mobilitou muze jit klidne zahrabat. Ten discord je mocnej, kdyz lidi focusujou discordnuty oponenty, ale to bohuzel nahodny lama tymy nedelaj. Daleko vic je podpori Mercy s instantnim ressurectem. A pharmacy je ted ultravelka osina v prdeli ..
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    hm az na mercy jsem momentalne spokojenej s metou a hrdinama. prijde mi, ze vsichni jsou ted dobri a je duvod je picknout.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MATHES: Ve vyssich levelech si hlidas ultimatky, takze ne nutne vzdycky. Kdyz stopro nema ress, tak je snadny focusovat a zabit cokoliv co healuje, neni to Ana s granatem
    MATHES
    MATHES --- ---
    SKY_MAX: mercy vzdycky byla top priority ne?

i pred change. zabit 4 lidi aby si tam priskocila a udelala ress bylo dost kulervouci
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    doufám, že se brzy dostane do širšího podvědomí, že hlavní target je vždycky Mercy.. Teď jsem koukal na danteho jak hrál a včera se mi stávalo úplně to stejný (i když jsme 1700SR od sebe :D) a to prostě když se člověk snaží zabít mercy sám a tým mu nepomáhá, tak je to prohranej boj. Tim jak resuje každejch 30 vteřin, tak veškerý snahy týmu získat nějakej pick off jdou uplne do pryč a ona si to tam vesele healuje a resuje zatim co ty marně se jí snažíš sám zabít.
    One každej 30 vteřin zneguje většinu damage kteoru tým bez utimátek může dealovat, takže teď je skutečně level 1 priority.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jelikoz to vsechny zajima, tak vcera jsem si fakt paradne zahral (:

chvili jsem to nesledoval, takze nevim co se delo balance wise, ale ti tanci jsou zas nejaci poladeni, ze se hraje rein i zarya i hog? hoga jsem i zkousel a zase kill na cooldown retezu. nezvedali mu nejak dmg?

a nemeli nejak nerfovat dvu a rework mercy?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Taky se vam stava ze vam OW vypina pripko dokud to nak vsechno nerestartujete? Mne uz se to stalo po druhy nebo po treti za sebou....
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MATHES: bohuzel se OW fakt asi da hrat solo jen po pulnoci.
    MATHES
    MATHES --- ---
    tak to vypada, ze hrani je nejlepsi po pulnoci, zadny kiddos, dobry picky i counter picky, zadny retardi...

... nebo jsem mel mozna jen kliku a vsichni byli dycky v druhym tymu.

back in platinum oujeee. road to diamond zacina
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MATHES: Neni, nejvetsi cancer je to vsude :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    CUZMAN: joo silver neni uplne marnej start, ale dopredu te varuju, kolem 2000 SR je to nejvetsi cancer
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam