• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Dneska se hlasim na pve/qp grind na krabice!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Taky jsem ho koupil :D Uz jsme skoro dali event na druhou nejvyssi obtiznost bez poskozeni dveri, ale pak nam proklouzla guma :(
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    UAAAAAAAAAAAA .... musim jit domu to pustit, celou dobu setrim goldy na poradny skiny, mam tak 15k, tak se na to mrknu :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Zen je hodně topovej. Musel jsem si ho koupit hned. ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    a prijemne me prekvapilo ze jdou koupit stary event skiny a dokonce za normalni cenu, tak jsem zpetne doplnil sbirku.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    mccree ma peknej skin a symetra nejvic. skoda ze prvni netrefim stodolu a druhy me nebavi :/
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Mam homeoffice, asi si to pujdu pustit :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Loni jsem nestihl ten halloween mod a vcera(vlastne dneska) sem to hral poprvy. Tvl to je pecka :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    ELEMENT_LEAD: dík takže doufám, že dnes večer spolu dáme :-D ;-)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KORAL: welcome back :p
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já předevčírem zase začal hrát OW. Udělal jsem rozřazovák a skončil s 2650 body. Pak jsem začal hrát a po dvou dnech se propadl do goldu :D Abych se z něm během hodiny vyhrabal zase do Platiny, gol je prostě nuda a prej tam nepatřím :-D
    Ale já chci zpět do Diamondu, kde jsem byl před pauzou ... hehe

No nic mě jen pobavilo, jak je ta hra strašně o náhodě ... prostě jak se ti složí team. Jo a na EU sem to už vzdal a hraju na USA. Tam lidi aspon berou postavy do teamu a nehádají se o to, jestli hrají carry a nebo tanka, atd ... vždy se to vyvažuje.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jinak potato kvalita je protoze to je brany ze streamu a taky nic z toho neni z zadnejch smurf accountu, takhle on farmi grandmaster/mastery. nebo ted nevim jak je presne ten ranking proste ty z top 500 a ty zluty, kteryma jim to vyplnuje tymy :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    #1 WORLD RANKED HANZO "Wraxu" | Overwatch MONTAGE
    https://www.youtube.com/watch?v=wqsr5jIt0Bg

tendle typek ma asi tak deset milionu hodin na hanzovi a to je fakt neskutecny. snad nikoho moc nerozhodi ten tea-bagging vypada to hur nez to skutecne je. ve skutecnosti to neni takovej douchebag.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Dobra zmena s tim castovanim ultu, clovek uz nebude muset odhadovat, jestli toho genjiho zabil moc brzo nebo ne :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: však bylo načase. Ten CD byl šílený. Uvidíme jak bude tenhle nový CD použitelný.
    KORAL
    KORAL --- ---
    WA9NO: No já jsem zvědav zdali to korejci světu nandají jako minulý rok s takovou obrovskou převahou.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Imo dokud nebude naky velkolepy VR gejmeni vcetne VR spectatoru, tak si muze esport naprdet. Nejsme holt v korei :-)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    asi nejsem spravnej esport fan, ale koukat jak nekdo hraje starcraft nebo CS mi prijde jako nejvetsi nuda pod sluncem. overwatch postrada chytrou spectator kameru a automaticky prepinani dobrejch pohledu. jinak je to vizualne docela vdecny.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: turnaj PUBG byl nejvic chatoicka vec ever. stream je dobre koukatelnej, ale ten turnaj byl fakt totalni rng. CS je v tomhle ohledu porad pohoda.

ADMIX: naprosto souhlasim, kdyz to zacinal hrat summit, tak jsem si rikal, co je to za blbost a proc to hraje, ze to nedava vubec smysl. pak jsem si zahral open betu a az pak to zacalo davat smysl.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No hlavne na sledovani OW clovek budto musi sam bejt hrac, nebo to musi mit aspon trochu najety. Pamatuju si, kdyz mi to loni kolega poprvy doporucoval, jsem si nasel na youtube nejakej gameplay a vubec, ale VUBEC jsem netusil, co se tam deje :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam