• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    KORAL
    KORAL --- ---
    SKY_MAX: ok, ale už jsem se vytáhl do Platiny a doufám, že se mi povede vrátit zpět do Diamondu, kde to bylo o dost lepší :-)
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KORAL: přidej si mě SkyMax#2202 a můžeme nějakej večer )
    KORAL
    KORAL --- ---
    ADMIX: nesmíš tam chodit v době, kdy se dohrálo :)

Jinak teda Korejci opět jako minulý rok s přehledem zvítězili ... Mrzí mě, že byli s amíky ve skupine a utkali se hned na začátku. Ty jediný jim dokázali jakš takš konkurovat.
    Ale Flow3r za Widow rozstřílel všechny stekně jako minulej rok Windstn rozmlátil všechny.

Závěr: Korejci vždy přijdou s něčím novým proti čemu zbytek světa neumí hrát a převálcují ho.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No dopice, jdu na twitch, rovnou na videa, ze se mrknu na treti misto a pak na finale bez spoileru, a ta mrdka mi spusti ten miniplayer, a v nem vidim jak korejci dostavaj zlato. FFFFFFFFUUUUUUU-
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kurva ale ty ctvrtfinale jsou dost prisny hry!
    KORAL
    KORAL --- ---
    Mě překvapuje, že v podstatě vyhodili Reinharda. Hraje se minimálně a je to o složení D'Va, Genji, Mercy,Tracert, a zbylí dva se mění, dle kompozice (Soldier, Pharah, junkrat)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A vylozene mi dela radost ze Junkrat to dotahnul az na worldcup, aww yisss
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Koukam na worldcup a Mercy jede \o/ :D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    JAZZZ: To je Mercy taky. Oni to budou postupně zas ladit a snižovat... :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    JAZZZ: vypadá jako mix symmetra+zen+zarya+sombra :) docela se tesim az bude na PTR ... na prvni pohled OP, ale uvidime.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    OVERWATCH Moira Trailer (BlizzCon 2017) PS4/Xbox One/PC
    https://www.youtube.com/watch?v=wqaqC_RsDUI
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KORAL: v goldu má asi větší šanci DPS, to je pravda. V dia se už docela dá spolehonut na nějakou základní DMG posluhráčů, proto tam ten rein jde líp.

Já se ještě neplacoval, jakmile se placnu, tak klidně můžem dát. Nejlíp se climbuje když jede duo nebo trio a jeden jede nějakýho high impact supporta. Když spolu dva lidi komunikujou tak i když maj potom nějakýho hanzo nebo geniho, kteří neswitchnou, když bude potřbea, tak jeden z těch dvou může. Ve více můžeš víc ovlivňovat kompozici týmu a správná kompozice je 70% výhry.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja jsem minulou sezno skoncil na platine, ale ted bych to rad dotahnul na ten diamond, ve funkcnim tymu hraju nejradsi mercy, jinak v soloqeue nejcastejc dps, protoze jsem si sezonu dve zpatky vyzkousel, ze kdyz forcuju dps, tak se do ty platiny prokousu, zatimco se supportem dost tezko
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KORAL: ja si dam, jestli se ti neozve nikdo lepsi.
    KORAL
    KORAL --- ---
    SKY_MAX: No to my vysvětli. jednu sezonu jsem za carry skončil těsně pod Mastrem. Takže myslím, že vím, jak grát Carry a tanky.
    Ale tady dole v goldu, dokážu na pohodu ultimátkou u Raina sejmout celou partu a nebo minimálně 3 lidi, ale team je nedokáže sejmout.
    A to se mi bohužel stává často. Složím je na zem a rozsekám 2 lidi občas stihnu i 3. Ale muj team prostě vychcípá na zbylích protihráčích :D
    Pro mě nepředstavitelné, ale je pravda, že v goldu sem už sakra dlouho nebyl a asi je to tam normální ...

Tak proto se tu sháním po vhodném carry které by to případně pokosilo. Jinak ukázka goldu, co mě dostala ... enemy team má Pharah, která to tam docela pěkně kosí a my máme hanza s Genhim a i když jim píšeš a říkaš, at se přehodí na Soldiera a nebo MC, tak na to kašlou a dál se nechávájí likvidovat, dokud jeden healer nepřepne na jednoho z výše zmíněných a nesejme ji nekolikrát a nepomlže zvrtátit výsledek a nebo aspon kolo.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KORAL: vidiš to, já mám většinou zkušenost, že s Reinem (a pokud šíleně komunikuju) mám nej winrate, protože spoluhráči můžou bejt sebevětší idioti, ale když hammerneš 4 lidi, tak by měl bejt ten fight váš. A když si správně časuješ ultimátky na daný objectivy, tak ti vyjde tak, že by jste měli vyhrát.
    Naopak se soldierem mám winrate výrazně nižší protože byť mám nejvíc eliminací a nejvic mdg a používám vizor v teamfightech, tak protože můžu reálně dealovat dmg jen jednomu protihráči, tak to prostě solo neutáhnu.
    Mcree a tracer jsou asi lepší sólo carry, ale ty nehraju. Možná bych měl začít
    KORAL
    KORAL --- ---
    Čau, aktuálně v nové sezoně jsem v goldu, protože minulou sem se na to vykašlal:)
    Rozjel jsem si tanky a nějak mě neba už hrát carry. Ale z vlastní zkušenosti vím, že s carrym se z goldu vytáhnu solo do platiny na pohodu, ale s tankem to taková sranda není :(
    Takže hledám někoho, kdo má čas si po večerech zahrát a hraje carry a pohybuje se v platině/diamond ... ? :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    FORTRESS: this...

a to prejde. destiny je fad, kterej vetsinu prejde do mesice a v PUBG mas jako potato jeste horsi gaming experience nez jako potato v OW, kde je dost lempl friendly hrdinu + te nekdy muze potahat team i kdyz se aktivne branis
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    FORTRESS: PUBG je děsná, neoptimalizovaná, zabugovaná, přehypovaná sračka, která nemá budoucnost.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Všichni hrajou pubg nebo destiny spíš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam