• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MATHES: Nejvetsi cancer je low masters, tam si lidi mysli ze jsou top500 a je to toxic jak svine, to i ten gold/plat je lepsi, pokud tam nedostanes nekoho kdo propadnul z diamondu
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MATHES: jenomze valcovat lamy taky neni zadna zabava. to je tezky. bud mas v tymu trolly nebo leavery a kdyz uz mas stesti na dobrej tym, tak se protihraci negroupnou a skacou do boje po jednom jak dementi.

jako 6 stack proti 6 stacku mas aspon nadeji ze si dobre zahrajes a na vysledku pak az tak moc nezalezi.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KORAL: 6 pack ale fakt je tezkej, protoze ow paruje podle poctu lidi v tymech a tak vetsinou narazis na nejaky smurfy a dostanes hrozne.

s kamosema jsme to zkouseli a dosli jsme k zaveru, ze maximum je ve 3, pak uz ti to hazi extremne sehrany borce
    KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: A to je OW ještě o 90% lepší než CS Go ;-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOOCAS: Silver snad radši ani nekomentuji. Když jsem navrhoval hrát 6pack, tak mi bylo jasně vysvětleno, že se to nehraje, protože je to pak hrozně těžké ... Tak nevím co je na tom těžké, tedy krom toho, že se musíte sehrát a mít nějak pořešené koho co baví hrát.
    MATHES
    MATHES --- ---
    LOOCAS: kolem toho 1900 SR je to fakt nejvesti cancer. protoze se tam drzej lidi, kteri si o sobe mysli, ze to umi hrat a delaj strasne retardovany veci.

ja porad litam mezi goldem a platinou ale nastesti jsem tu platinu hitnul, takze kdyz jsme s kamosem dali 4 pure cancer prohry po sobe, tak jsem se nasral a zacal instapickovat hanza na utok a torba do obrany...

a pak jsem si koupil destiny2:D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Mě v goldu přišlo, že lidi aspoň víc komunikovali a tak trochu věděli, co dělaj. Ale vzhledem k tomu, že se neustále propadám do stříbrný, kde na komunikaci všichni serou a berou si hrdiny, který nejen, že neuměj ovládat, ale ani nedávaj z hlediska kompozice smysl, tak výhry jsou fakt jak hrát ruletu.

Mám na svym mainu asi 55% win rate, nicméně bída a spíš padám, než abych pomalu stoupal.

Pak najednou dostanu tým, kterej fakt funguje a vyhrajem třeba 7 her po sobě a zase lížu zlatou. Druhej den to zapnu a hovno, 1600~1700SR a ani se neposeru. :(
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já se propad z Plainy do goldu. A přestal jsem radši hrát, protože vytáhnout se je nehorázně těžké. Ted sem to zase zase zkusil po pár týdnech. Ale držím to 3 hry za večer a ano o jednu víc.
    Zatím je to 4win vs 2los. Tak uvidím, jestli se doškrábu zpět do té platiny.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    Zkusil jsem hrát na US serverech, kde lidi téměř ve 100% případech komunikujou na voicechatu (což se vám ani omylem nepodaří na EU serverech) a je to, alespoň, o něco zábavnější, když se lidi domlouvaj, koordinujou, atd... i ty prohry pak bejvaj těsnější a neni z toho tolik člověk nasranej.

Ale abych prostě náhodou narazil na fakt sehranej tým, kterej komunikuje, bere hrdiny podle situace, atd..., vyhráli jsme X her po sobě a druhej den to zas všechno prohraju protože prostě musíme mít na útok Hanzo, Widow a totálně vymrdanýho Reina, kterej radši charguje někam do prdele úplně sám, než aby měl zaplý štíty... na to fakt nemám nervy.

A vrcholem je pak desetiletej francouzskej spratek, kterej vám nadává, že jste si vzali XY, protože on pak neměl zlatý killy, to bych se úplně posral.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    hrozně by mě zajímala nějaká studie jak to je v dotě, jak to je v OW, jak to je CS:GO atd.. přestává se mi to zdát normální. Doufám, že víc lidí přestane aby to blizzard donutilo to nějak předělat, protože na matchamking slyšim samej hate, ani jeden pozitivní koment :D a když je něco tak hrozně špatnýho, tak mi neřikejte, že by se tam nedalo něco opravit :D já si klidně počkám o minutu dýl, když to najde lepší spoluhráče a bude to znamenat zábavnější match
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAZZZ: No to je asi nejcastejsi navrh, co slycham uz snad rok, tak snad to konecne jednou implementujou. Je jedno jestli hrajete silver nebo diamond, je to vsechno stejna rakovina uz.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    LOOCAS: chápu tě a soucítím s tebou. dá se to hrát jenom jako 6stack, kde lidi občas i trochu cvíčej a nejsou úplně one trick. silver je elo hell a bronze uz uplnej. diky bohu aspon za ten gold i kdyz tam je to taky v solo q na houby.
    ADMIX: jako ze by si lidi vybirali sloty jestli chtej hrat heal tank nebo dps? aspon by se nestavalo ze mas v tymu 3 mercy mainy :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja uz comp nehraju, dokud tam neudelaji nejakou zasadni zmenu v tom matchmakingu :D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    Přátelé, tahle vymrdaná hra se nedá hrát v Solo-Q. Šance, že vyhrajete jsou nižší, než v ruletě v kasínu na Žiškově. Totálně nesehraný týmy, nesmyslný kompozice proti opačnýmu týmu. Nakonec můžete bejt ověšený zlatejma medailema za killy, damage, všechno a je to beztak úplně k hovnu. Takže si zase dávám pauzu, protože hrát tuhle sračku ve stříbrný lize je horší, než hrát CSko na ruskym serveru.

Konec hlášení.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    co je na tom nejhorsi je, ze tohle neni jeho finalni forma. ma v pici wrist, takze musi hrat s nejakou debilni rukavici s kterou samozrejme nehraje naplno. kdyz hraval bez ni, tak enemy team musel mit minimalne monkey+pharah+genji, aby si vubec zahrali
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    SKY_MAX: jo, je crazy good
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dotah sem to na 50 lvl a byebye :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    SKY_MAX: Ja uz ho radsi odinstaloval :-D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ELEMENT_LEAD: jeho hanzo je šílená cancer, ale fakt horzná.. když ho člověk vidí hrát, tak se v něm mísí pocit absolutního neuvěření a fascinace takovejma skillama s naprostou demotivací a znechucením, protože mu nebudu nikdy sahat ani po paty a můžu rovnou OW odinstalovat
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    O_o
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam