• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: To možná, ale vidina banu?! Na to se můžu vysrat...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LOOCAS: nehraju to kvůli xp, čili sankce jsou mi u prdele :D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: Jo, až na to, že se Blizzard rozhod trestat i lidi, co hrajou QP tim, že pokud odcházíš z matchů častějc (cca. 5x za sebou? nevim teď), tak dostaneš trest v podobě nižších XP a vyhrožujou, že budou i bannovat.

Což mě teda osobně přijde jako naprostá a totální čurákovina!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LOOCAS: Vsak o tom to je, qp me bavi o to vic, ze to proste neni zadnej commitment - nekam vlezu, vezmu si junkrata a akorat to bombim nekde z rohu na celou mapu :D Je to dobrej relax
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: QP je hrozne o hovne. :-( To muzu hrat PUBG. Stravili jsme s kamaradama prvni dve sezony v QP a prijde mi to uz o nicem. Tam lido uz tuplem nekooperujou a vybiraj si sileny kompozice :-)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja si jedu junkrata v quickplayi a to me naplnuje radosti a stestim :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    MATHES: když si celej team v chatu a voicu začne povídat rusky/ukrajinsky a ignorují prozbu o angličtinu tak to fakt ne :)
    Logout and bb .
    MATHES
    MATHES --- ---
    KORAL: RUSH B CYKA BLYAT!
    KORAL
    KORAL --- ---
    WA9NO: hehe jj lokálně už to není taková palba jako na začátku. Ale to je asi normál, že se lidi časem přehrají a nebo jdou dál.
    já to nedávno u CS Go zkusil a radši sem utekl :-D To množství rusky/ukrajinsky hovořících dětí mě utvrdilo v tom, že to nemám zapotřebí hrát.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja to spis beru lokalne. V kazdym pripade jsem si cuchnul trochu CS:GO a to me nejak utvrdilo v tom, ze uz me k OW jentak neco nedostane :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    WA9NO: To si nemyslím. Podle toho jak je to na Twitchi sledované to tak rozhodně nevypadá.
    naopak si to drží stálou základu, která se nepatrně stále rozrůstá.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    OW ded game kluci :-D

LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Valkia patří dokonce mezi TOP500. Ten týpek to hraje NON-STOP. Nikdo nemůže zpochybňovat jeho komunikaci nebo tech. dovednosti ve hře.

Prostě OW je jako loterie a to mě fakt sere.

Zlatej StarCraft, kde si člověk stál hezky za svym a buď to prosral a nebo převálcoval protihráče, ale vždycky, bez výjimky to bylo na něm. :) Tam mi nedělalo problém dostat se do vyšší zlatý ligy (pak jsem to přestal hrát, páč jsem na to neměl čas), ale OW? Ani hovno...
    KORAL
    KORAL --- ---
    Včera si Valkia vedl statistiku počtu výher a proher. A celkově to měl 2/1. Tedy 10 výher a 5 proher. Po těch 10 výhrách přišla prohra a pak zase takže byl 10/7 a poté opět výhra, takže se dostal na 13/7, atd ... Prostě aby dostal větší počet výher se nedařilo.
    A to jede Master je těsně pod GM. Celkově ty hry kde prohrál byli vyrovnané a bylo to o prsa. Takže tam nahoře už to je opravdu o tom, jak si sedne team.

Ale při pohledu zpět do minulosti, spadl jednou na 3800, tak nějak a tam chudák trpěl to bylo vidět, než se zase vytáhl ... tam mu párkrát i ujeli nervy a dokonce leavnul ze hry. Do 30 sekund se zase vrátil, ale lidi z toho byli paf, že GM(by´t v tu chvíli GM nebyl) leavlo hru :-D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    LOOCAS: Tym z Horni Dolni s Ronaldem samozrejme tym z Horni Dolni bez Ronalda 8 z 10 zapasu porazi. To je prave to o cem mluvim ze casem se dostanes na uroven kde nejsi o parnik lepsi nez ostatni a tam uz to je potom tezkej grind. Tam je tvoje osobni elo hell. To se vztahuje na vsechny hry
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    JANDOS: Ono, "umět" tuhle hru je asi jako "umět" hrát fotbal. Můžeš bejt Ronaldino, ale sám v týmu ze vsi Horní Dolní nezmůžeš ani hovno. :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JAZZZ: Elo hell je ve vsech ligach. Bronze, silver, gold, platina, diamond je to proste misto kde nejsi o tolik lepsi jako zbytek abys to vyhral sam. Kazdy ho ma nekde. V diamondu me to prislo dokonce jeste horsi, protoze si tam lidi myslej ze to snad umej
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MATHES: tak si vecer napisem a uvidime jaky posbirame DPS ;) ja hraju mercy jenom z nouze, kdyz neni zadnej healer a fakt to ted bez ni nejde .. no dobre nedavno jsme vyhrali v 6stacku se soloheal luciem, ale to byla vyjimka potvrzujic pravdidlo a byl tam i hog a soldier.
    MATHES
    MATHES --- ---
    JAZZZ: jsem nejlepsi mercy jakou jsi kdy zazil!

... coz je trochu na nic, kdyz dps jsou k nicemu:D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MATHES: No v 6ti už musíš mít dobrou mercy a dobrý DPS. No a pak samozřejmě mě jako DVA :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    JAZZZ: kdykoliv jsme hrali v 6ti tak jsme dostali naprosto nelidskej narez

ale muze to bejt tim, ze jsme meli v tymu vzdycky i casual nooby:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam