• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    tohle na me ted vyskocilo ;)

LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Jj, já se ze zlatý dostal do bronzu... FML
    KORAL
    KORAL --- ---
    7 dní do konce sezony. Tak hurá do tého a GradMasrter je náš :-D
    MATHES
    MATHES --- ---
    vote kick mi tady nedava moc smysl v UT jsi hral dost cast team deathmatch a CS mas bota, takze tam paradoxne davalo i smysl nekoho kicknout, abys "posilil" tym.

v ow mas ve vsem nejaky objectives a tam proste i kdyz ten clovek dela skoro nic, tak je to porad lepsi nez nic (pokud to neni debil s mei, kterej stoji na spawnu a blokuje vchod zdi), proto mi tady ta mechanika banu moc smysl nedava.

nicmene za posledni tyden jsem par her dal, mam SR 2300+ a kdyz hraju sam a pozdeji vecer, tak hraju docela zabavny hry s dobrejma tymama, lidi komunikujou, counter pickujou a vubec je to docela dobry

vcera jsem hral par her s kamosem, meli jsme kombinovanej SR kolem 2100 a to byla zas totalni onkologicka klinika (cancer everywhere)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    taky si prihodim. pekny tema. proti votekick/ban mechanice jsem nikdy nic nemel a zridkakdy jsem ji videl zneuzivanou.. nicmene napr. ted par let se v csku pouziva herni strategie, kdy se proste kickne nejslabsi hrac proto, aby team vyhral. sam jsem to na nizsich rankach udelal nekolikrat a neni to o toxicite, je to proste herni strategie a toho jednoho je mi lito, ale je to ranked a hraje spatne. lepsi, kdyz ho nahradi bot, kteremu se da prikaz, at stoji na startu a pak se ho chopi prvni schonpy hrac, ktery v kole zemre. v tomto pripade, a deje se to, opravdu votekick zpusobuje, ze je clovek "nepravem" kicknuty z treba vyhrane hry.. ale obcas jsou i ty toxicky pripady kicku v cs, co se mi stalo, kdy je premade 4 rusacku a paty se k nim pridam a particka 4 me vyuzivaji ku propsechu hry a nakonci me kicknou jen tak pro pobaveni, ale deje se to daleko min, nez to takticky kickovani a od nejakyho vyssiho ranku ani to takticky kickovani neni potreba. finalne bych teda obecne z ty mechaniky strach nemel, ale overwatch uz dlouho nehraju a neumim presne posoudit, jaky by tam ta implementace mela dopad.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ještě jednou se ptám, kdy se vám stalo, že všech pět spoluhráčů se shodlo, že je někdo kretén ?
    Skoro nikdy. Vždycky se hádaj 2 - 4 lidi. Vždycky je tam nějaká tichá myš. Jen v jednom případě se vždycky shodne všech 5 hráčů, a to když maj trolla.

Vaše představa o hráčích OW je naprosto chybná. Ta toxická populace je v menšině. Většina lidí si to chce prostě jen zahrát když se vrátí ze školy/práce. Akorát když si toxickej, tak to o tobě všichni ví a jeden toxickej člověk udělá víc rámusu než 20 normálních hráčů.

KOZLIKK: jednoduchý řešení, takhle možnost bude disabled pro 5 stacky

ELEMENT_LEAD: hrál si unreal tournament nebo counter strike? Tam to funguje zcela bez problému.

Jinak já končim. Je to osvědčenej způsob, kterej by lecos vyřešil, ale v dnešní době safe space a lootboxů se tohodle systému lidi bojej, protože to má jasná pravidla s jasnejma následkama.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    a tym se na jednom hraci to blame shodne velice snadno. hanzo kterej ma dmg a killu vic nez zbytek teamu dohromady dostane instantne veskerej blame i kdyz zbytek teamu byly retardovany opice. kdyz s tema samyma lidma budes hrat mccreeho a netrefis jedinej flick. nikdy nikdo nepipne. lidi jsou proste blbi a ty hry nerozumej a daji se snadno zmanipulovat.

(jinak jako sidenote myslim ze blizz nedavno ale banoval nejaky hrace, co jeli one trick buildery typu symetra torbjorn a fuck everything)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    sorry ale ne. ne ve hre, kde lidi triggeruje a tilti uz jen to, ze si picknes postavu, ktera se jim nelibi. mate problem s nedospelyma hracema a jednim dechem jim chcete dat do ruky instantni banovani. a cely to postavit na tom, ze spravedlivy to bude protoze snad v tech 5 bude nekdo rozumnej. proste aby 5 random lidi melo tu moc ti dat instantni disable na nejakej mod je naprostej nesmysl. jsem rad, ze ma blizz dost rozumu aby tady temhle teenage power fantaziim nevyhovel.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KOZLIKK: Fungovalo to naprosto v pohodě posledních deset let. ať v countru nebo v jinejch hrách. JE to zcela validní systém. Ta hlavní obava, že se to zneužije je naprosto mimo. Nikdo nechce zneužívat mechaniku, která ti znevýhodní hru nebo dokonce zruší hru. Proč bys vote kickoval nebo dával ban na tři hry (že musí odehrát tři hry v quick play) když tvůj tým samotnej ztratí hráče a pak po dvou minutách můžeš opustit hru bez penalizace s přímou prohrou.
    Ta je hlavní argument, že se to bude zneužívat, ale je to naprostá blbost. Jasně, že se s někym pohádáš a on ti dá vote. Ale zbylý 4 ti vote nedají. V tom je celá logika s ílá toho pricnipu, nikdy nenasereš všechny spoluhráče. Protože všichni tu hru hrajete za účelem aby jste si z a h r á l i. A pokud si vykopnete hráče ze hry, tak si nezahrajete.

a teď otázkou:
    V jakých případech si ty sám zažil, že bych opravdu všech pět lidí hejtilo jednoho hráče?
    Pokud to byl griefer/troll. Nikdy jindy se zbytek týmu neshodne na jedno hráči. Jsou to většinou dva nebo maximálně 3 lidi. Vždycky tam je někdo kdo mlčí.

Tenhle iracionální strach by byl oprávněnej, pokud by to nebylo ozkoušený. Ale ono to bylo ozkoušený a funguje to.
    Neni to demokratický hlasování nad poloviční většiny. Je to absolutní hlasování všech. Pokud se všichni shodnou, tak vyhovět té shodě je logickej postup.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KOZLIKK: to popisuješ ten problém co říkám já. Jasně že z Defrana se poučili, ale stále si tu výkonou moc nechávaj ve svejch rukách. Tenhle jejich přístup nic neřeší. To že bannou nějakýho stremera za toxicitu je ve výsledku v krpdu protože jen 0.001% hráčů si řekne "hele oni vlastně za to dali tří denní ban tomu streamerovy, no tak já to dělat nebudu". Ta výkonná moc se musí provést ihned a musí jí mít v ruce hráči sami - spoluhráči. Nikoli blizzard kterej dělá tyhle trapná exemplární případy.

A to co píšeš o smutnym frustrovanym dětsku co se v OW jde vyblbnout, tak to přesně vote kick a podobný věci řešili.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ELEMENT_LEAD: zrovna vote report je dost podobnej vote kick a vote ban, což jsou techniky zavedený dávno v multiplayer strlickach (CS:Source, UT2003/2004,atd). Dřív to byla normalka. I cs:go to v jakýs takýs podobě má, ale dneska je nemyslítelný že by hráči měli mít nejen zodpovědnost ale i možnost rozhodovat o tom kdo bude a nebude kde hrát.
    Pokud se víc lidí shodne, že tě prpste chtěj kicknout tak ať tě kicknou. Nějak si je podrazdit musel. Pokud se víc lidí shodne, že nechceš změnit hrdinu a že jim to zkazíš a málo kdy se shodne skutečně všech 5 lidí, tak bys klidně mohl být vyzařazen z ligy na pár her. Je to přece liga ne? A ta má pravidla. Je to trochu harsh, ale furt by to bylo lepší než tahle kontrolováná (nekontrolovaná) anarchie, kterou blizzard zažívá. Za vše mluví případ Defrana. Prostě se rozhodl ze bude kazit lidem ranked hry a dělal to veřejně dedikovaně příznaně několik dnů než ho blizzard potrestal. A to jen kvůli tomu, že jeho stream byl populární protože to byl tehdy nejlepší hráč. Kolik malejch twitch strameru může denně kazot hry stovkám lidem? A kolik anonymních retard trollů to tak může činit tisícům?
    Je to spatnej systém. Proto jsou všichni toxický, protože je to nedostačující. Blizzard umí udělat dobrý animace a zábavný hrdiny, ale jinak je v multiplayer FPS novej a tohle prostě zatim ještě neumí
    KORAL
    KORAL --- ---
    Někdo v Platině a nebo Diamondu, kdo by semnou zahrál duo? Abych nekecal jen ve hře :-D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    dobry kombo genji, dva, junkrat a sombra by asi melo sanci ... my jsme to takhle parkrat prevalcovali snad na vsech mapach a parkrat taky takhle nekdo prevalcoval nas .. neni to lehky je dobre counterovat
    KORAL
    KORAL --- ---
    ADMIX: No vidíš, já to zažil už 2x tak dobře zahrané, že se to povedlo. Jednou proti mému teamu a podruhé udělal můj team to samé.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem teda tuhle strategii jeste nikdy nevidel uspesne provedenou, a to ani kdyz proti nam hral treba 5-stack ... vzdycky se na toho bastiona nejak dostanes. Srovnavat to s OWWC je dost mimo misu, asi jako se vsim ostatnim v tyhle hre.
    KORAL
    KORAL --- ---
    JAZZZ: No pokud není sehraný team, tak se zastavit nedá. Na mistrovství v OW na Bizconu se to krásně ukázalo.
    I sehraný team s tím měl problém. Ale nakonec to překvapivě řešila Tracer, která skákala dozadu a likvidovala ho. Ale ne vždy má team tak dobrou tracer.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MATHES: jako ze ho posadis na payload a orisa a rein ho chranej? mercy healuje a okolo beha tracer dorazi ranene jo? no tenhle vlacek se prakticky neda zastavit.
    MATHES
    MATHES --- ---
    bastion je nejlepsi v president strat (treba v junkertownu je to asi nejlepsi moznej utocnej strat)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    WA9NO: Torb i Bastion jsou imho underrated. Kdyz s nima dobre kempujes a strategicky menis pozice, tak jsou temer neporazitelny. Tim apis v kombinaci s nejakym stitarem.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Vcera jsem si dal trochu rakoviny, po par hrach uz jsem byl natolik tilted, ze sem zacal jako dement pickovat torbjorna, bastiona atd... a tyvole zacal jsem s tema pickama vyhravat...

The fuck?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam