• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Já ale nemám stabilní PING, bohužel. Mám vymrdanou WiFinu, která se začala po dvou letech srát a Overwatch je téměř nehratelnej i na EU serverech. Provozovatel neni schopnej, po upgradu na "lepší technologii" dát věci do původního pořádku, tak přecházim na LTE od T-Mobile a budu doufat, že se to zlepší...
    KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: Super, takže za mě vede Twitch :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOOCAS: Já mám ping 140 stabilně na UPC. A nemám problém s tím hrát DPS. PanvA říká, že tam rozdíl vidí, asi je to subjektivní. Ale i Valkia tam hraje DPS a nemá s tím problém. Takže to zase tak hrozný nebude :)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Jj, vim, ale mě tam hrozně, na současnym providerovi, lítaj pingy. :(
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOOCAS: chod na ameriku, tam lidi komunikují. Evropa je v tomhle problém, jak je tady XXX národů a jazyků.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    Heh, tak po deseti matchích (2 prohraný, jeden nerozhodně a zbytek výhry), kdy oba týmy byly plný totálních dementů, nikdo nekomunikoval (ani v chatu!) a v téměř všech hrách byl alespoň jeden leaver, mě to hodilo do stříbrný s 17xx body... Mno, jsem zvědav, ale naději tomu moc nedávám, jestli ty lidi prostě nebudou komunikovat a hrát týmově, tak se zase dostanem tak maximálně do prdele.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja si dal za cil mainovat tuhle sezonu doomfista a zatim jsem minus 200 SR. Kdyz pominu insta salt jakmile to picknu, tak je Doomfist pro mne zatim nejzabavnejsi pick ve hre a verim ze se s nim do ty platiny podivam :D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KOZLIKK: Plat + a měly by bejt už aktivní.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    LOOCAS: nejakej random master torb :D me prijde ze v tech top ligach, jak jsou lidi zvykli na adad spam, tak kdyz je tam typek takhle vytroli ze uhyba divne nebo treba jen stoji, tak to nekdy fakt zafunguje :D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ELEMENT_LEAD: Co to bylo za totálního dementa? :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    lol ty vole, tri vyhry nedaly dost SR na tu jednu prohru, a dalsi hru troll/leaver, takze zase -30 :DD
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Aha, fuck.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: Až po prvnim tejdnu týhle sezóny, prej.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No nic, tak jsem si dal dva zapasy - drtiva vyhra za 18SR, prohra s trema trollama za - 30SR. Prej ze zmenili ranking :))
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: Byls někdy v low-silver? O_o
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    7/3 placementy, zase mid diamond, ach jo ... nejhorsi tier ze vsech.
    PANVA
    PANVA --- ---
    KORAL: PanvA#2710
    KORAL
    KORAL --- ---
    PANVA: super :) Prosím tě, jakou z tvých postav, že si mám přidat? :-D
    PANVA
    PANVA --- ---
    KORAL: SUNBEAM: a ja
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam