• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Tak jsem uz byl dost nasranej ze furt hniju v goldu. Vemu na pul dne moiru a hle season high 2600 :-D

Jeff: MOIRA IS SPELLED OP AF
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja sem stastnej hlavne za toho junkrata, byl to jedinej char u kteryho nefungoval diminishing dmge podle vzdalenosti od vybuchu.

Jakozto doomfist playa si uz nemuzu vicemene stezovat. A winrate uz stoupa z 30% na 45%.

Platina uz se nezda bejt nedosazitelna!! :-D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tak moje aktuální zkušenost s Mercy po aplikovaní patche.
    Stále je to hratelný char. Její heal, je pro tanky stále nejsilnější a její oživení byť teď už jen jednou je stále dostatečně silní, aby se vyplatilo ji brát.
    Každopádně už skončilo období, kdy MR naletěla do chumlu nepřátel, zvedla Tanka spolu s DPS a držela je naživu z bezpečné výšky.
    Ress ve valkíře je nepatrně rychlejší, než normální res a MR při něm samo je krásný a jasný cíl.

Jak tedy aktuálně s MR?
    1. Boost DMG a heal pro tanky
    2. Ress
    3. Ploškný heal a boost v modu valkýra.

Za mě stále hratelný char a ve spolupráci s Pharah smrtící.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    GEORGE175: jo napis. rad si s tebou zahraju. tag mam na nastence. ted hravam tak jednou tydne tak se pak domluvime :)
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    Je tu někdo okolo platiny, kdo by si občas rád zahrál? Nevím komu všemu můžu poslat invite do battlenetu .Chtěl bych si s někým zahrál aspoň duo, solo mě to na goldu, kam jsem teď spadl po mé půlroční neaktivitě, strašně rozčiluje.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja uz nad tim mavl rukou a smiril se s tim, ze randomaci proste counter pickovat nebudou.

Vcera sme takhle meli reapera junkrata proti phare a widow, muzes jim to rikat stokrat ale i tak k hovnu. Aspon jeden typek vzal opici a ja switchnul z healu na McCreeho a uhrali jsme to on fire na remizu..

Proste klasickej soloq cancerwatch.

O tom, ze jako doomfist main nemam zivot v soloq jednoduchej uz se zminovat snad radsi ani nebudu :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KORAL: presne tak. tahle hra vyzaduje nejmin 4 stack, ktery spolu hraje pravidelne, trenuje a umi pickovat podle slozeni tymu protihracu.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Kurna já ten systém nechápu ...
    2 večery po sobě padám. 230 bodů dólu.
    Přitom hraju to samé co jindy (tank/supp). Ale prostě spoluhráči nic nedávají .. Když vezmu supp tak to sere tank, když vezmu tanka sere to DPS.

Už se mi to tuhle sezonu jednou stalo. Zase sem se vytáhl a ted zase padám. Přitom si nemyslím, že bych hrál špatně.

Ta hra asi vážně chce, aby lidé hráli six pack :) Jinak si to nedovedu vysvětlit :-D Apoň, že už na to kašlu a když padám, tak padám a bud to zase poroste a nebo ne.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    MATHES: Tak tak...
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: ano, ale davas je na stejnej char v tomhle pripade.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    Legendárka na Pharu, teď, když jsem si koupil skin za Philadelphii?! :/

Ale je moc pěkná!! :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Overwatch Cosmetics Update Countdown - News - Overwatch
    https://playoverwatch.com/en-us/blog/21353116

Já chci Rainharda a Orisůůůůů :-D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Doomfist POTG, uz jsem si myslel, ze se to nikdy nestane

madara's highlight 18 01 15 17 52 01 - Sendvid
    https://sendvid.com/0ix8cut8
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    asi nejhezci potg co jsem kdy mel za widow :)
    Widow Potg
    https://www.youtube.com/watch?v=sMkCqX_kR14&feature=youtu.be
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    WA9NO: ono to mapovnai tymu na mesta je jenom kvuli identifikaci lidi s tim "svym" jak rikal Jeff. u e/sportu mi to pripada zbytecne, ale lidi jsou tak asi zvykli.
    zajimave, jaky korejci objevili vyvozni potencial. ve sprintu ani fotbale kralovat nebudou, ale e-sporty jsou pro tyhle zerglingy asi to prave kolbiste :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    WA9NO: jak jsem psal, je to hnus velebnosti ... tohle není o sportu, ale o prachách a to ze srdce nenavidím.
    Proto podporuji jen teamy co nemaj šikmoočka v teamu. doufá, že to tak udělají i ostatní.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Hlavne ty jmena tymu fakt neodpovidaj realnymu slozeni.

To je samej Pak Hwae Sung z Koree a obcas nakej surefour aby se nereklo :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    SKY_MAX: to si pamatuju, ze kdyz jsem kdysi hraval counter strike v nejaky sirsi spicce, rozdil mezi pingem 140 a 20 byl obrovskej..
    U quake to bylo jeste znatelnejsi
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KORAL: neni to subjektivní, je tam viditelnej rozdíl. Je spousty videí na YT co to poměřují. Musíš se akorát naučit hrát s vyšším pigem. Ping 20, 120 a 220 vyžadujou každej trochu jiný reflexy. Valkia hraje s pingem 140 a nedělá mu to problém, protože je na to naučenej a zvyklej. Jedna desetina sekundy je docela dlouhá doba a byť nejsme kočky, tak je to časově úsek, kterej je znatelnej.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL:
    KOZLIKK: To je jak ve fotbale. Viděli jste, kolik čmoudů je ve Spartě, Slávii, ale i v menších klubech? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam