• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: ano, ale davas je na stejnej char v tomhle pripade.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    Legendárka na Pharu, teď, když jsem si koupil skin za Philadelphii?! :/

Ale je moc pěkná!! :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Overwatch Cosmetics Update Countdown - News - Overwatch
    https://playoverwatch.com/en-us/blog/21353116

Já chci Rainharda a Orisůůůůů :-D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Doomfist POTG, uz jsem si myslel, ze se to nikdy nestane

madara's highlight 18 01 15 17 52 01 - Sendvid
    https://sendvid.com/0ix8cut8
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    asi nejhezci potg co jsem kdy mel za widow :)
    Widow Potg
    https://www.youtube.com/watch?v=sMkCqX_kR14&feature=youtu.be
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    WA9NO: ono to mapovnai tymu na mesta je jenom kvuli identifikaci lidi s tim "svym" jak rikal Jeff. u e/sportu mi to pripada zbytecne, ale lidi jsou tak asi zvykli.
    zajimave, jaky korejci objevili vyvozni potencial. ve sprintu ani fotbale kralovat nebudou, ale e-sporty jsou pro tyhle zerglingy asi to prave kolbiste :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    WA9NO: jak jsem psal, je to hnus velebnosti ... tohle není o sportu, ale o prachách a to ze srdce nenavidím.
    Proto podporuji jen teamy co nemaj šikmoočka v teamu. doufá, že to tak udělají i ostatní.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Hlavne ty jmena tymu fakt neodpovidaj realnymu slozeni.

To je samej Pak Hwae Sung z Koree a obcas nakej surefour aby se nereklo :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    SKY_MAX: to si pamatuju, ze kdyz jsem kdysi hraval counter strike v nejaky sirsi spicce, rozdil mezi pingem 140 a 20 byl obrovskej..
    U quake to bylo jeste znatelnejsi
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KORAL: neni to subjektivní, je tam viditelnej rozdíl. Je spousty videí na YT co to poměřují. Musíš se akorát naučit hrát s vyšším pigem. Ping 20, 120 a 220 vyžadujou každej trochu jiný reflexy. Valkia hraje s pingem 140 a nedělá mu to problém, protože je na to naučenej a zvyklej. Jedna desetina sekundy je docela dlouhá doba a byť nejsme kočky, tak je to časově úsek, kterej je znatelnej.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL:
    KOZLIKK: To je jak ve fotbale. Viděli jste, kolik čmoudů je ve Spartě, Slávii, ale i v menších klubech? :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: No ty vo** mášě pravdu! Za Londýn nehraje žádný angličan, tak to je sakra smutné ... Sem čekal, že tam bude Valkia a spol. Ale tohle je fakt hnus velebnosti ...
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOOCAS: Asi jo ... koupím si Reinharda od Dragonů :-D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Pokud se ti líbí, tak si ho kup. Drtivá většina fanoušků svůj tým pořádně ani nezná, jen fandí nějakýmu píčusovi, kterýho si zrovna vybrali, protože s nim švára chodil na učňák nebo tak... tak proč si nekoupit triko, který se ti prostě líbí, nehledě na příslušnost. :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Co říkáte na skiny pro Teamy?
    Já bych si vybral, ale problém je, že ty teamy mi nic neříkají ... :( Takže tím, že si koupím skin podpořím někoho o kom nic nevím.
    Skin zvažuji koupit jen proto, že se mi líbí. Jinak bych na to kašlal.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Já ale nemám stabilní PING, bohužel. Mám vymrdanou WiFinu, která se začala po dvou letech srát a Overwatch je téměř nehratelnej i na EU serverech. Provozovatel neni schopnej, po upgradu na "lepší technologii" dát věci do původního pořádku, tak přecházim na LTE od T-Mobile a budu doufat, že se to zlepší...
    KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: Super, takže za mě vede Twitch :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOOCAS: Já mám ping 140 stabilně na UPC. A nemám problém s tím hrát DPS. PanvA říká, že tam rozdíl vidí, asi je to subjektivní. Ale i Valkia tam hraje DPS a nemá s tím problém. Takže to zase tak hrozný nebude :)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Jj, vim, ale mě tam hrozně, na současnym providerovi, lítaj pingy. :(
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOOCAS: chod na ameriku, tam lidi komunikují. Evropa je v tomhle problém, jak je tady XXX národů a jazyků.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam