• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    SMUGI: vybral bych si jakou chci hrát primary a secondary roli. případně bych si mohl zaškrtnout svvoje top 3 heroes a počkal si déle ve skirmish, než systém namíchá podle preferencí hráčů vyvážené týmy, aby v jendom nebylo 6 mercy mainů :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: pockej, ale v cem je to dulezity? s tim wraxu to nema absolutne vubec zadnej presah nad jeho stream a ban dostal zaslouzene. ja na nej koukam kazdej den pri praci a proste je uplne normalne vyhorelej a sere ho OW a jejich debilni reworky, ale zaroven odmita hrat cokoliv jinyho (jinou hru), protoze nechce prijit o stream. + resi nejakej osobni shit ne uplne v pohode rozchod, coz je vzdycky spatny. A cely to dlouhodobe vyeskalovalo do toho, ze uplne normalne vypicoval Kephriho. Twitch je na tyhle sceny mezi broadcasterama citlivej, takze dostal na tyden ban. (semlel ho docela slusne :) ) ale jako nic nejak hroznyho mi prijde, zas bych nedelal z komara velblouda :)
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    JAZZZ: jak bys chtěl řešit role queue? - tady sem se začal rozepisovat, ale asi mi bude stačit znát tvůj názor na to, který vypadá dost ujasněně. :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    kdyby radsi po tak dlouhe dobe konecne zavedli gildy a role qeue, aby se to konecne dalo hrat. misto toho resi picoviny a vali podobne eventy ...
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KOZLIKK: No... A?
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já nevím, mě přijde tohle vše okolo postavené na hlavu. Dříve se to dělo také v CSku se to děje také, ale blizz z toho dělá druhé MeToo ....
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    MATHES: to je delany pro mastery a grandmastery. takze pro tebe konkretne a 90% populace to nema zadnej efekt. hlavne znami streameri maji casto "fanousky", kteri je snajpi a throwujou jejich hry. zaroven jsou tak vysoko, ze je dost velka sance, ze se jim to dari konzistentne, protoze ten playerpool neni tak velkej. timto je hodis do enemy teamu a tam ti jsou ukradeni. limit 2 lidi je proto, aby si grandmasteri vubec s nekym zahrali, protoze ten playerpool je fakt malej a hrajou vicemene furt ti stejni lidi mezi sebou. kdyby si kazdej zabanoval 5 lidi, tak by si asi nikdo nezahral.

low masters a niz se tim nemusi nejak vyrazneji trapit. na druhou stranu je ti dana do ruky featura na instantni ban nekoho kdo te sere. par stranek zpet tu po tom nekdo brecel. treba se ti to bude nekdy hodit.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: chapu spravne, ze se muzu vyhnout dvema lidem na tyden?

co to je za bullshit? jakej to ma jako efekt?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    take cover mr president :D beru zpet vsechny posmesky ktery jsem kdy rekl o tom, ze hrat winstona je jen W+M1.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    greates highlight ever 18-03-19 23-30-05 GIF | Create, Discover and Share on Gfycat
    https://gfycat.com/JollyCommonAzurevase

lucio :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    FORTRESS: slysel jsem ze byl mit nejaky volley strelu jako zen a k tomu nejaky uskok stranou a ze by to slo i kombinovat.

no uvidime. prej se taky dela na kompletnim reworku symmetry a na to jsem zvedavej.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    A to se skutečně plánuje nebo to jsou vaše teorie? Už takhle hrát Hanza je dost složitý konzistentně.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KORAL: to je dobrej napad. ze by se dmg scatter arrow nescitala ale ty dalsi by mely dmg mensi. tracer by to sejmulo a hoga ne. o to asi puvodne slo
    KORAL
    KORAL --- ---
    ELEMENT_LEAD: Instatnt kill pro tanka ... už aby zmizel ... měli mu snížit dmg proti tankům a a dát mu stejnou dmg jako mají rakety u soldiera a bylo by to ok.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KORAL: :) jeste si musim uzit scatter nez mu ho vezmou
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOOCAS: Hraj Roadhoga. Když se ho naučíš opravdu dobře, dokážeš rozhodovat fajty ... Bastion se bere jen ve specifických případech a team musí k tomu udělat kompozici a ne vždy\ tohle na pubu máš.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Takže pojedu Bastiona na všech mapách a mám vystaráno... :D Soldier mě tolik nebaví, teď hraju spíš Roadhoga. Pharah mne už po 230h hraní přestala trochu bavit furt v tý samý SR sračce.
    KORAL
    KORAL --- ---
    JAZZZ: Hele to je zajímavé, já se zatím nesetkal s tankem, kterého bych nezahnal na útěk a to včetně d.va.
    Stačí si počkat až jí dojde Matrix a rostřílíš ji a pak dorazíš baby.

Jinak ano D.va je counter na jeho ulti, stejně jako na Pharah. Proto, než ji zakástím počkám až ji team vyhodí z mecha a nebo je mimo a skáču teamu do zad, kde tank není :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KORAL: ja hraju hlavne d.va a to je reaper killer. die, die, die ... maybe next time :)

stejne ale posledni dobou hraju nejvic no limits na PTR. Rein + 4 Brikety a Moira = nekonecna rezba :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam