• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    take cover mr president :D beru zpet vsechny posmesky ktery jsem kdy rekl o tom, ze hrat winstona je jen W+M1.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    greates highlight ever 18-03-19 23-30-05 GIF | Create, Discover and Share on Gfycat
    https://gfycat.com/JollyCommonAzurevase

lucio :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    FORTRESS: slysel jsem ze byl mit nejaky volley strelu jako zen a k tomu nejaky uskok stranou a ze by to slo i kombinovat.

no uvidime. prej se taky dela na kompletnim reworku symmetry a na to jsem zvedavej.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    A to se skutečně plánuje nebo to jsou vaše teorie? Už takhle hrát Hanza je dost složitý konzistentně.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KORAL: to je dobrej napad. ze by se dmg scatter arrow nescitala ale ty dalsi by mely dmg mensi. tracer by to sejmulo a hoga ne. o to asi puvodne slo
    KORAL
    KORAL --- ---
    ELEMENT_LEAD: Instatnt kill pro tanka ... už aby zmizel ... měli mu snížit dmg proti tankům a a dát mu stejnou dmg jako mají rakety u soldiera a bylo by to ok.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KORAL: :) jeste si musim uzit scatter nez mu ho vezmou
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOOCAS: Hraj Roadhoga. Když se ho naučíš opravdu dobře, dokážeš rozhodovat fajty ... Bastion se bere jen ve specifických případech a team musí k tomu udělat kompozici a ne vždy\ tohle na pubu máš.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Takže pojedu Bastiona na všech mapách a mám vystaráno... :D Soldier mě tolik nebaví, teď hraju spíš Roadhoga. Pharah mne už po 230h hraní přestala trochu bavit furt v tý samý SR sračce.
    KORAL
    KORAL --- ---
    JAZZZ: Hele to je zajímavé, já se zatím nesetkal s tankem, kterého bych nezahnal na útěk a to včetně d.va.
    Stačí si počkat až jí dojde Matrix a rostřílíš ji a pak dorazíš baby.

Jinak ano D.va je counter na jeho ulti, stejně jako na Pharah. Proto, než ji zakástím počkám až ji team vyhodí z mecha a nebo je mimo a skáču teamu do zad, kde tank není :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KORAL: ja hraju hlavne d.va a to je reaper killer. die, die, die ... maybe next time :)

stejne ale posledni dobou hraju nejvic no limits na PTR. Rein + 4 Brikety a Moira = nekonecna rezba :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: Souhlas se vším cos napsal.
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOOCAS: Hele je to hodně o DPS na těhle nízkých lvl. Tady Element když vzal do ruky Soldiera a hrál ho, tak se vytáhl solo do Platiny a pak zase začal hrát Hanza a spadl :-D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    Ty vaše platiny... já to hraju solo Q, nebo duo s kamarádem a teď jsme se ze skoro zlatý (1970 SR) dostali až do bronzu :D ale to byly hry, kdy bych ten komp rozkopal a Blizzardům za úžasnej match maker nejradši pochcal toho orka, co maj za nahradě před kanclama...
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja ho hral hrozne rad, ale pak jsem presel na junka bcs maj skoro stejny pouziti, ale junk dava proste vetsi dmg a jeho ultina je taky o level lepsi
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Je dobrej proti tem triple tank setupum s moirou jinak se opravdu moc nehraje.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    no on se moc nehraje, tak proti nemu lidi neumi :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    P.s. jinak takový poznatek, lidi v goldu a přijde mi, že ani v Platině, nemumí proti Reaperovi hrát ... A takový poznatek za něj, přijde mi lepčí, než Soldier ... má lepší eskape a tank před ním utíká :-D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já jsem rozjel rozrazováky a i když jsem byl 8/2 (w/l) tak jsem skončil v goldu. No jako tank, jsem začal zase padat. Tak jsem se nasral, vzal Reapera a během večera sem zase v Platině.
    Prostě já se musím tahat do platiny jako DPS, za tanka se tam nevytáhnu .. :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam