• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    JAZZZ: Já ale neleavuju hry. Leavnul jsem asi jen dvakrát, nebo třikrát, maximálně, za svou existenci accountu. I když je to domrdaná hra, tak se vždycky snažim až do konce. To jen tak btw.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    LOOCAS: protože máš vysokej salt. to je nějaký skrytý ukazatel, který se ti načítá pokud leavuješ hry a pak dostáváš do grupy jen dementy. bojovat se proti tomu dá asi jen hraním v domluvených skupinách a nebo koupením další accountu.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    JAZZZ: Já už solo Q nemůžu hrát. Dostávám jen trotly, který nejsou na voice chatu, vybíraj si dementní kompozice a hrajou to jak Fortnite. Doslova. Měl jsem několikrát v týmu asi osmiletýho smrada, co furt jen něco žvatlal do mikrofonu, ale hrál totální hovna a neustále swapoval, aniž by čehokoliv dosáh.

Výsledek byl ten, že jsme nevylezli pomalu ani z domečku.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    LOOCAS: no mohl byses znova placenout nekam vys. ale 1700 jeste neni takovej hell. jesti se v compu posklada tym bez tanku a healeru, tak si to bud nekdo plete s QP a nebo jsou to proste trollove.

Solo Q je o nahode a resenim je si poskladat 6 stack group, kde lidi pouzivaj mic. Pak sice dostanes na stejnym SR daleko tezsi soupere, ale zas si lip zahrajes.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    JAZZZ: Mimochodem, to "znova koupení" řeší co přesně?
    MATHES
    MATHES --- ---
    Ja tuhle sezonu mainuju (a insta-lockuju) mercy a musim rict, ze v soloQ mam lepsi vysledky nez s kamosema:D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    JAZZZ: Kolem 1700SR jsem teď. Včera bylo cokoliv nehratelný. Hráli jsme ve dvou lidech. DPS a já Zen a ty čtyři si vždycky vzali nějakou totální píčovinu. Samozřejmě bez tanků a dalšího healera, jak je zvykem ve stříbrný/bronzový lize.

Moje maximum je nízká zlatá a víc ani hovno. Zkoušim hrát různý styly, různy postavy, už jedu healry, abych měl jistotu, že aspoň jeden v týmu bude.

Solo Q je pro mě prostě nepřekonatelná propast.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No nevim, ja se z mid-silver nakonec do low master dostal ...
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    LOOCAS: a jaky hrajes ted SR? ja si dam vyhledat grupu ENG MIC ONLY a zahraju si dobre. sice je to tak 1:1 podle toho jestli mame dobry dps nebo ne, ale je to sranda. nechces si to znova koupit, abys se z tech hoven vyhrabal? takhle je to bohuzel asi navrzeny, aby to blizzardi mohli dojit ..
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    Jo tak summer games jsou super.

Tu hru teď hrajou snad i v Jedličkově ústavu. Ve chvíli, kdy si insta locknou mccree, hanzo, tracer a křečka mi bylo hned jasný, jak to dopadne.

Tři hry a všechny plný totálních kreténů. Nikdo nekomunikuje, nikdo nic neřeší, nikdo se nevymění.

Tahle hra mě fakt nebaví. Koncept super, jen ty lidi to nějak pořád nechápou.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ADMIX: jo mas pravdu. bylo to 1600 vs. 2640 ... ale hralo se nam QP dobre i tak. SR je o nicem
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    world needs more heroes a nebo prostě když to někdo nesnese, tak ať to přestane hrát.
    Já jsem v únoru přestal, protože jsem prostě to nedokázal tolik neprožívat a myslim, že se mám líp jak já, tak potenciální spoluhráči, kteří by na mne v OW narazili. Tohle je ještě horší jak DOTA, já bych musel hrát budto v jasně uzavřenym týmu a pravidelně navštěvovat psychologa. A nebo jsem mohl udělat pro sebe něco dobrýho a přestat.
    Od tý doby co jsem přestal do stolu mlátim jen kvůli Adobe errorům, takže doporučuju všem, kdo to moc prožívají a chtějí se uklidnit
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAZZZ: to uz neni 1000SR kdyz ses niz nez 3k?
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ale to omezeni na rozptyl 500SR pro comp je fakt opruz. hrala s nama treba jedna celkem newbie holcina a mercy davala dobre, ale kdyz jsme se vsichni posbirali, tak to bylo bud ona a nebo typek co hraje tu vyskillovanou briketu. chapu to u solo q ale u 6 stack group by to omezeeni mohli vypnout.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    LOOCAS: tak nesoluj. az se vyhabes zas na 1900, tak dej vedet a priberem te do party. obcas pomuze nahodit grupu s "czech mic" v nazvu a takhle se nam tam sesla celkem dobra particka se kterou si dobre pokecas, vsechny to bavi a pak se i vyhrava. taky to je mozna tim ze tam mame dobrou briketu a mei a lidi je moc neumi counterovat.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já sem ted hrál hodně Solo Q. Vytáhl jsem se z 2650 na 2920. Pak jsem měl dva večeryt, kdy jsem se snažil a i tak jsme prohrávali a spadl jsem na 2570.
    Ale nevzdal jsem to a včera se zase vytáhl na 2700 a hodlám se vrátit zpět na 2900+.

Když jsem ale ty 23 večery prohrál pomalu každou hru, už jsem začínal být naštvaný. Nechápal jsem jak je to možný. Kde dělám tu chybu já a nebo team. Přeci stále hraji to samé s čím jsem se dostal na 2900+. A najednou padám o 300 bodů dolu.
    No myslím si, že jsem na to asi přišel. Přestal jsem na 2900+ komunikovat. Až když jsem spadl a zaše začal kecat a říkat co se má dělat a nebo kde kdo je, začal jsem opět vyhrávat.
    A to i třeba jen ve 3 lidech na Voicu. Je to těžké, ale dá se to, jen se to nemsí vzdát a být negativní. A na konci zápasu pochválit jak proti stranu tak svuj team, ze se snazil a třeba už jen proto, že se nikdo neodpojil a dojeli to dokonce.

Tot můj postřeh.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: Je to tak.

KOZLIKK: Máš pravdu. Já si chtěl ještě, nejspíš naposled, užít zábavu v OW, než to smáznu, protože to je nehratelný v solo Q. Toť vše. :)

SUNBEAM: Ne, protože pod rankem 800SR už nejde rozlišit, jestli to kazíš schválně nebo seš prostě totální dement. :D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    no docela mě zarazilo, že systém nezasáhl, banán a tak.
    asi nikdo nereportoval
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LOOCAS: Aha, takovy to kdyz jsi soucasti problemu, dobry no ... jeste ze jsem nebyl v ranku, kde bych takovy debily potkaval pravidelne :))
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    LOOCAS: Klasika no :) ja si vzdycky z plat dropnu do goldu a tam jsem spokojenej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam