• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja se k Overwatchi tedka zas vratil a instalockuju Ashe. Zatim 70+ her, winrate 59 procent a blizi se 2700 :-)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KOZLIKK: Já myslim, že by ze Zaryi měli udělat trans-lgbtqwerty+ muslimku, to by pomohlo.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    :D:D

Jeff Kaplan: Ashe changes and the state of Blizzard
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=329&v=2V-_8Igu4TM
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    LOOCAS: Tak, děkuju za názor. Já třeba OW scénu docela sleduju, bych řekl a nějak se mi takové diskuze daří (asi) přehlížet. A vidím spíš to, jak se za poslední dobu dvakrát řeklo, že teď to blizzard fakt zachránil a změny k lepšímu vycházející z volání komunity berou v potaz. Sice jim to trvá, ale přece. Osobně mám zkušenost hlavně s Dotou, kde jakákoliv komunikace s tvůrci je nulová, takže to mám možná zkreslené.
    Ale abych se vrátil, má někdo zkušenost s PUGs?
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    SMUGI: Hele, upřímně, od tý doby, co Blizzard místo balancu hry, přidávání novejch postav a řešení jejich skillů a perků řešej, jestli je Soldier buzna nebo ne, se mi OW už fakt moc hrát nechce...
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    Zkoušel někdo @Jayne PUGs na Discordu?
    V zásadě grupa lidí, který jsou všichni nadšený a chtějí hrát týmově. Hrajou proti sobě zápasy ve stylu ranku, ale bez ranku v Custom - jen se snahou o win. Z toho, co jsem o tom slyšel, to řeší dost problémů na který si tu stěžujete :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KORAL: je to smutny. OW je nejlepsi tymova multiplayerovka vsech dob, ma skvele vymakanou herni mechaniku, ale bohuzel ma nevyhodicku, ze se prakticky neda hrat :)
    friendi, se kteryma se mi dobre hralo, pomalu odpadavaji, vetsina comp skupin ma ger nebo fr mic a to je asi ten problem .. evropsky decka neumej anglicky a tahle hra je o komunikaci. bohuzel vim jak by se to melo hrat a fakt me nabavi marnit cas supportovanim v quick play 5 DPS na defense a comp je gambl kde ti jeden thrower srazi SR coz by mi nevadilo, pokud by me to neodsuzovalo hrat s jeste vetsima lamama. nakupoval jsem to kvuli tomu, abych trpel s nejakym luzrtymem a kdyz mame v comp leavera a jsme instantne v pici tak jeste budu penalizovan kdyz taky leavnu? jako proc? abych delal terc kompletnimu tymu a ti nebyli otravnei ze to zas maji moc lehky.

pokud bude OW free to play, coz je docela mozny, kdyz od nej lidi odchazi i k takovy sracce jako je fortnite, tak pak mozna, ale platit za tohle fakt nikdo nebude. pritom stacilo aby looking for group bylo od zacatku a pak hned pridat role queue treba gildy .. jenze na to je asi potreba dost hracu a fakt by me zajimalo kolik jich u OW zustalo. skoda. dalsi skvela hra, kterou zabil spatny management. at se jeff smazi v elo hell.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já to stále zkouším, ale nějak jsem dospěl k závěru, že to nemá už moc cenu. Dokud jsme hrával DPS, byl jsem diamond.
    Jakmile jsem začal zkoušet tanky a supporty, šel jsem na Platinu a zní se už nemůžu vyhrabat. Jenže jakmile si picnu DPS, a nevyhráváme, hned jsem hejtován, jak to seru a jak za to můžu. A to mě vážně už nebaví.
    Takže tuhle sezonu už jsem dohrál a přešel jsem na BF5 a až vyjde Anthem, tak jdu na něj. OW, přenechávám náctiletým co na to m,ají čas a nevadí jim, že do nich ostatní šijou.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    WA9NO: Jj, taky jsem hrával na US serverech (s Pharrou to bylo trochu náročnější s pingem okolo 150ms, tak jsem hrál spíš supporty) a to bylo fajn, hlavně proto, že lidi aspoň u toho kecali.

Na "EU" serverech slyšíš akorát samý CYka Blyat!, němčoury, případně Francouze. Když už někdo náhodou promluví...
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ja si furt uzivam ten svuj goldicek... ale hraju uz vpodstate jenom na US ladderu... vyssi ping skoro clovek nepozna a lidi jsou tam tak nejak vic chill... navic v kazdy hre 6 lidi co mluvi na voice :)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    DOOMGUY: Rozumim a chápu. Já navíc nikdy nepřesáh 2100 SR, takže tak... Nicméně nejvíc zábavy jsem si v OW užil, když jsme se v létě s kámošem snažili dostat co nejníž. To byla fakt neskutečná prdel a ta hra mě začala zas bavit. Pak jsme to chtěli otočit, opět se dostali na svejch 1800-2100 SR a začalo to bejt zas dokola to samý sraní.

Ověnčený zlatejma medajlema jsme neustále prohrávali a dokola dostávali totální kretény do týmu. Tak jsme tu hru smázli a od tý doby hrajem Battlerite.

OW je supr hra, ale liga je velice špatně vymyšlená a nefunguje.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    LOOCAS: hele s timhle mindsetem te nadraftovat do teamu nechci :D je to plny lemplu no :) proto chci nejaky trio at mame v teamu jen tri
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    DOOMGUY: A už se ta liga dá hrát? Nebo je to furt plný trollů, dementů a totálních píčusů, co snad v životě nehráli jedinou střílečku?
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    dneska vecer nekdo na tryhard? 2200-2400 :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    junkrat na fotbale
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    jsem zase dlouho nesledoval OW youtube... thatpunchkid.. ja ty jeho edity miluju.. chciju smichy vzdycky. :D
    Report Ashe
    https://www.youtube.com/watch?v=l1sbXwVN4M8
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KORAL: Na Echo si asi jeste pockame :/
    Overwatch: Jeff Talks Hero 30 - Role Queue is Coming!
    https://www.youtube.com/watch?v=nRVQqzjnNQY
    KORAL
    KORAL --- ---
    Na PTR je zatím jen Ashe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam