• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SM3Řidiči z povolání (Zkušenosti, rady, AETR, zaměstnavatelé, .... )
    KROJC
    KROJC --- ---
    Potřebuji dovolenou.....nutněéééé!!!
    LiveLeak.com - Drunk Guy Jumps On Moose From Boat
    http://www.liveleak.com/view?i=8f7_1434971259
    SM3
    SM3 --- ---
    Pochopte, proč kamiony jezdí
    Řidiči kamionů narozdíl od majitelů supersportů nebo od motorkářů nejezdí z radosti, ale z nutnosti. Je to jejich práce a nebýt kamionů a nákladní automobilové dopravy vůbec, nemohli byste den co den jezdit do chrámů konzumu a jiných lidojemů utrácet tisíce za čínské tenisky a elektroniku.
    Řidiči, naučte se chápat šoféry kamionů | Autoweb.cz
    http://www.autoweb.cz/ridici-naucte-se-chapat-sofery-kamionu/
    CIANKAL
    CIANKAL --- ---
    Bré dén.
    Dotaz: jsou zahranicni diety ( stravne) brany jako prijem ?
    dekuji
    SM3
    SM3 --- ---
    JAFMAN: Tak ja samozřejmě věděl jak to dopadne, ale byl tam takovej dementni němec-organizator, ktery si nedal rict, tak jsem se rozjel, aby mu to udelalo dobře, že je po jeho, řekl jsem mu, tak vidiš a šel jsem na pivo :)
    Kdyz prijel majitel auta, tak se ptal co se stalo, tak jsem mu to vysvetlil, řekl mi at jsem v klidu, že to neni muj problem, protože ten chlapek je kreten a šel ho seřvat, jsem popijel pivko a v duchu se usmival ;)
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    SM3: :D :D :D jeste s tim vlekem. Nevjel bych tam, ptz to bylo jasny predem jak to dopadne ;))
    SM3
    SM3 --- ---
    Tak dneska prvni setkani s celnikama, zapomněl jsem přepnout počet náprav, jel jsem s německýma spz, když jsem na něj začal mluvit česky tak si docela oddychl a řikal, že to budu mit levnějši :) Dostal jsem teda 500 s tim, že by bylo dobre abych to skočil někam doplatit (chybná kategorie a nekomunikace i 3/4 roku zpět), prý to nepospichá klidně za měsic, až budu mit čas, chlápci byli v pohodě, když je začli vyštěkávat 3 psi tak se ptal kolik tam toho máme, když jednomu kámoška řekla, že 10koni a 3psi tak mě trochu zamrazilo a týpek se vyptával kde máme těch 10koni, tak jsem mu začal vyprávět o krásný farmě v Německu :D Když jsme projeli přes váhu do Hloubětina, tak to ukázalo 14t (Atego 7,5+1770kg vozejk), tak jsem ji řikal, at je pro přiště ticho a jde se radši projit :D

Minulý týden jsem byl přesvědčován, že mam zaparkovat „támhle kus na tý pláži“, když jsem tam jednomu důležitýmu magorovi několikrát řekl, že se s nákladákem po pláži nejezdi, tak prý tam mam jet a poslouchat co řiká, bohužel jsem ho nemohl poslat do prdele, tak jsem se rozjel ... vystoupil a šel jsem si dát pivo :)

Ještě ten večer se to vytáhlo, pak do toho sednul majitel, že s tim kousek popojede, ujel tak 15m a nechal to tam dost podobnym způsobem 3dny stát, to už jsem šel radši pryč :)
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    Sháním C-éčkovýho řidiče na tento pátek. Formou brigády
    S161
    S161 --- ---
    benelux se da kartou koupit na tyhle strance, stoji to 8euro na den, jak uz nekdo psal

https://www.eurovignettes.eu/portal/

anglii kupujeme na lodi, stoji to tam o pul libry vic nez jinde, takze 10,5
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    COCOBRYCE: a ty znamky se vztahuji na veskerou dalnicni sit v Belgii? tunely se plati asi zvlast, ze? ty znamky jsou 1-denni a ?? budu v Belgii s autem 5 dní

díky za info
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JAFMAN: znamku pro benelux koupis na care nebo na vetsine pump, stoji 8e a plati na kalendarni den, nutno ji mit, ikdyz tam jenom stojis a dany den nejedes
    POHODAVOLE: myslim, ze je jedno kde ji koupis, cena je 10liber a plati to jak v beneluxu
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    POHODAVOLE: ve stredu vyrazim do Belgie a pak nasledne v pondeli se presouvam na Anglii
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    JAFMAN: na Anglii můžeš koupit na lodi a nebo předem, což by mělo vyjít levněji. Kdy pojedeš? Ten web budu mít k dispozici v pondělí..
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    Někdo zkušenosti s mýtem 7,5t s vlekem Belgie a Anglie?

Díky
    SM3
    SM3 --- ---
    Nejezdite někdo Irsko - ČR?
    SM3
    SM3 --- ---
    Ridic s ADR na zitra Praha-Caslav?
    SM3
    SM3 --- ---
    Používáte kameru v autě? Co jste koupili?
    Mam aplikaci v tabletu, ale vzhledem k tomu, že mam přesto telefon, občas navigaci a puštěný net, tak to žere baterku, že se občas nestíhá dobíjet a hlavně to běží furt, nemá čidlo pohybu, občas to zapomenu zapnout apod. Koukám že se dá do 2000kč koupit s čidlem pohybu a některé vypadají i docela použitelně, nějaké doporučení?
    KROJC
    KROJC --- ---
    Vidím černouj jízdu.
    SM3
    SM3 --- ---
    KROJC
    KROJC --- ---
    Já zase ve středu přejel v Aši do čech.První křižovatka benga,mustek benga,začátek svodidel benga,kruháč dvě benga takhle to šlo až do Františkovejch Lázní.Kurva to tu dopravní akci berou od podlahy...najednou
    ze zatáčky vyjel Miloš s kolonou.Dobrý,pouze ten první co vede kolonu do nás nemusel v protisměru najíždět.Rumun předemnou nevědět která bije a návěs mu šel chvíli škarpou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam