Dneska slušná komedie, vyjíždím od pláže nákladákem s vlekem dost úzkýma uličkama mezi lidma, který jsou všude. Nakonci je v protisměru zábrana a před ní v mém směru stojí děděk s prdelí v mém pruhu, tak mu klepu na střechu a ukazuju že tam neprojedu, ten vystoupí obejde celé auto a od spolujezdce vyndá kartu invalidy a mává mi stim před oknem (asi to v Dánsku platí i na to, že může parkovat jak debil, kvůli případnému inv. vozíku to smysl nemělo), tak mu ukazuju že tam neprojedu a začínám být lehce vytočenej, dědek furt něco mele, mezi tím za mnou kolona, stačilo aby popojel o 3cm. Lidi co jdou okolo se ho ptají co má za problém, po chvilce odbrzdí auto a to se o mě opře, jsem nevěděl jestli se mam smát nebo mu jít něco říct, ale nakonec kousek popojede, ještě si to dědek fotí, ale jedu do hajzlu, na první pohled z auta nic nevidim. Vykládal jsem 7km odtamtud a ještě se tam jednou otáčel a koukam, že je na autě malá odřenina, tak nadávám na dědka... Po příjezdu na pláž za mnou asi po 5min přijdou fízlové, na můj vkus dost přátelsky, podávají mi ruku, jestli to je moje auta a ukazují fotku od chlápka, tak říkám, že jsem to řídil, ale nic jsem tam neviděl, a že tam stál jak debil a nacouval do mě. Říkají at jsem v klidu, vypadají dost znuděně, mezi tím přichází majitel a týpek pro kterýho tu jsem, když viděl ze něco řešim s fízlama, a prý to mam nechat být, že je to v pohodě, že to vyřeší. Mezi tím co se s náma jeden fízl baví mu druhý začal opalovat zapalovačem nitky z výložky, jsem se začal smát a říkám, at si dá bacha, že ho chce kolega zapálit, prý běžná úprava uniformy, zasmáli jsme se, týpek dostal číslo na chlápka a hned mu volal, že to nějak vyřeší mimo pojištovnu. Fízlové si zatím vyfotili doklady, když už tam museli, tak prý musí něco přivést, ale řešit to nijak nebudou... s podáním ruky a úsměvem jsme se rozloučili. Mezi tím se mi dostal do rukou řidičák majitele a koukam, že má jen B+E a říkám mu, že kdyby ho zastavili s nákladákem s vlekem a bez kolečka, tak má pěkný průser, prý si to nemyslí :D Na projetí dvou zemí, bych nervy teda neměl :)