MARTENX: Díky za mapu to se může hodit, dam na nástěnku ;) Já tyhle trasy jel zatím vždy jen s koňma se soupravou a tyhle omezení se mě netýkali, případně mi bylo řečeno, že týpek zaplatí všechny průsery...
Žil jsem v bludu, že když budu mít obytné papíry na náklaďák (i nad 12t) a nebudu v tom mít samozřejmě palety, tak nemusím dokazovat dodržování AETR, minule mi fízlové při kontrole tvrdili, že jediná vyjímka je do 7,5t a náklad a papíry nerozhodují, jen ze zajímavosti, řešil jste to někdo někdy? Představa, že to budu mít evidentně jako pojízdný domov a budu muset jezdit podle AETR je docela na palici...
Jinak dneska jsem si konečně přivezl naloženého Mana na pondělí, ted byl 3dny v servisu kvůli skřípání volantu, seřízení čela apod. jako „náhradu“ jsem dostal Iveco, po prvním dnu jsem volal týpkovi, kurva za co, co jsem ti udělal :D Slušnej trest, ode dneška si ho vážím ještě víc :) Jsem měl pocit, když jsem lezl do toho Iveca, že lezu do Zetoru :D rozdíl ve stáří jen 5let, jsem schopný to odjet klidně s Ifou nebo Liazkou, ale ten komfort je úplně někde jinde -> utrpení :)