COCOBRYCE: Tak to tam zmiňují, ale nechci zažít, že mi na naloženym kamionu nebo soupravě ulítne přední kolo, zadní věřím, že se nějak ukočíruje, ale přední, to se člověk asi hodně zpotí :/
Když na to budu koukat z pohledu němců, tak proč mají češi vybírat mýtné za ty rozmlácený polňačky, kterým říkají dálnice a němci na svých mnohdy špičkových dálnicích mají nechat mj. čechy jezdit zadarmo?
Jinak jsem ted párkrát jel pro týpka co jsem mu jezdil před lety a koukal jsem na place, že stojí dost rozsekaná 1018 evidetně po čelnim nárazu na řidiče a bedna jak kdyby vletěl pod most. Týpek říkal, že řidiče prudila ženská co měl vedle sebe do toho sluníčko a prý byl najednou v protisměru a přejel superba - prý bych si to auto nepřál vidět. Musel to jet přeložit a prý nic podobnýho neviděl - v autě byli 3 chlapi, jeden na místě mrtvý a další dva mj. s těžkym poškozením mozku trvalý následky a jeden je bez nohou, navíc říkal, že ho pojištovák nemá zrovna v lásce zatím je prý odškodnění pro pozůstalé na 15milionech a řidič si šel sednout na 22měsíců a ještě se rozčiloval, že je to moc.