KROJC: Tak jsem to přežil a toho debila nezabil, ale dost jsem si oddychl, když jsem zastavil ve 21h v Mnichově a přijel týpek v 00,15 s osobákem, že můžu jet domů. Ale do toho jsme se dozvěděl, že mam za Prahou naložený kontejner a mam být nejpozději v 6,30 na Rudné, když říkám ok, ale že to budu mít jen tak tak a nevyspim se a do toho mi došlo, že neudělam ani 9ku :/ Takže 150/180 jsem to rval do čr, skočil hned do auta naštěstí na kolečko, který letělo na Rudný pryč, takže relativně klid, až na přetáhlou 15ku ve Švýcarsku a popojetí 10min na OUT z firmy, který jsem debil zapomněl vypnout po pauze a ten den večer jsem na něj odjel 30min, než jsem se toho všimnul. Co za to může hrozit? Po cca 1h jízdy (30min OUT) jsme zastavili na CH-D hranicích a udělali další 9ku. Vše mam na výtisku odůvodněné, ale mam sto chutí ztratit kartu, ale asi je to zbytečné, ne? Jestli mi dají třeba 500 pokutu? Nebo co dávají za pokutu, když řeknu, že jsem jí zapomněl doma a pojedu s autem na kolečka? (Dovolenou a dnešní kolečko jim doložim)