Tak mám za sebou první měsíc rozvozu pro Gebrüder Weiss a je to teda hodně tvrdej chleba. V pět ráno dostanete papíry a dvě hodiny hledáte na hale zásilky, který si pak sami taháte do auta. Skladníci (4 na asi 40 ramp :D) jsou zahlceni dotazy ostatních řidičů, takže když něco nemůžete najít, tak přichází boj o skladníka, kterej vám pomůže. Samozřejmě všechno taháte paleťákem do auta. Ze začátku sem odjížděl i v osm, teď když už vim jak na to, tak stíhám i před sedmou. Jezdim Černej most a okolní díry, takže spousta logistickejch center, kde čekáte někdy i dvě hodiny, než vás vezmou. Jednou sem jel Chomutov a Most, tam je to takový víc v pohodě, ale zasekat se tam můžete stejně. Nemám čelo, takže pokud nemaj někde rampu, nebo ještěrku, tak musim paletu rozbalit a složit po krabicích. Dělám i svoz, takže každej den zpátky na halu do Jenče, kde i parkuju a pak jedu autem domů. Když je dobrej den, tak sem doma kolem čtvrtý, jinak spíš později, někdy i v šest. Když sem si spočítal hodinovku, tak sem asi na 110kč, což mě teda dost vyděsilo vzhledem k tomu, že je to asi nejnáročnější a zároveň nejzodpovědnější práce, jakou sem kdy dělal. Na druhou stranu můj zaměstnavatel, dopravce, je celkem v pohodě, volno si můžu vzít kdy chci, na všem se dá domluvit. I přes to uvažuju, že ke konci roku skončim, najdu něco jinýho, nebo začnu zase spíš víc jezdit se svoji dodávkou.