Taky se mi nechce moc věřit, že budeme za 10let bez práce, ikdyž kdo ví, když se koukneš na vývoj kde byly věci před 10-20lety a kde jsou ted, at už to jsou auta, telefony apod.
Ale pro mě tohle teda není práce, kterou bych chtěl dělat celý život na plno, resp. projet se půjdu asi vždycky rád, ale že bych v tom seděl každý den, to mě nebaví už dneska a představa, že budu mít doma ženu, děti a budu trávit 3/4 měsíce někde sám na cestách, to ani omylem, ale jako bokovka pro případ nouze se ty papíry určitě neztratí...
Vydělat prachy venku a zařídit se aby se sypaly alespon malé peníze ale pravidelně „de facto samy“ a žit si někde pohodičku na statku u lesa :D
SUMPTN: Chtěli jsme jet s kámoškou na Zéland toto jaro, to nedopadlo, tak třeba příští rok, každopádně jedna z věcí je se tam zkusit chytit za volantem, před pár lety jsem si psal i s nějakým angličanem co na základě toho dostal nějaké dlouhodobější povolení k pobytu, určitě bych tam chtěl cestovat, ale že bych tam jel primárně trhat jablka, to mě moc nebere, podobnou práci jsem si užil v Evropě a teď už radši „čistý volant“ :) Prachy tenkrát psal dost zajímavý... Tak už jen koupit letenku odjet tam na těch 90 dní na cestovní víza a celou dobu jezdit po firmách, at dají trvalou práci a vyřídí to na imigračním a nový život může začít :)