Tak nakonec to jsou plachtovy ''kontejnery na nohach'' pry kdyz budu mit stesti tak to nebudu ani sundavat a jen na rampy. Coz zas mrdani s odpojovanim vleku, zlaty naves, typek mi ukazoval ze prepojim kabel a ono to samo do ty cuby zajede, to sem zvedavej :D :D
Jinak na to ze auto (Man tgx 24.480) nema ani 100 000km tak je omlacenej, ze kdyz jsem to videl tak rikam co to je, svetla slepeny izolepou, orvany platniky a par skrabancu vepredu, typek co s tim jezdi asi docela exot, netvrdim ze jsem nikdy nic neorval, ale tohle je dost. Firma o tom asi uplne nevedela, jsem na to upozornil, nafotil a nechal to napsat do predavaku s tim ze pripadny pokuty plati oni. Jinak to jede pekne, skoro nic nevazim, mam nalozeny plastovy popelnice :D
Vzdycky jsem si pral spat ze 3 stran obklopeny chladakama, tak se mi to konecne splnilo :D Rad ze jsem se sem vubec vesel a to tady budu cumet do pondeli do cca 4 rana, miluju to :D doufam ze aspon zitra ve 22 vypadnou...
Jinak jsem bud slepy nebo debil, ale kde ma ten Man aux do radia? V menu je, ale nikde ho nevidim na pripojeni :/