Se z tech polaku jednou poseru, druha preprava za poslednich 1/4roku, kde jsou v tom polaci, prvni nakl. na vystave mi posunul o 12h pak me nechal cuknout 10m a pak jsem cekal dalsi 4h nez me zacli nakladat... Kdyz jsem zacal picovat, ze mi utika dalsi kseft, tak mi dal bonus + prachy a bonus od majitele auta :)
Ted preprava z A do PL, stihame z Madarska dojet o par hodin driv a povedlo se ukecat A firmu, ze nas nalozi a zustaneme pod kamerama pres noc pred firmou se zamcenym navesem (novy naves s cidly pohybu a teploty, gps apod. - ma bezpecnostni certifikat na prevoz vseho), tak volame vcera v 15h ze jsme nalozeni, pry ok, musite pockat na doprovod, vyrazi ted z PL a ma to 720km, tak rikame, at nas v noci klidne vzbudi a muzeme vyrazit. V noci klid, vstavame v 7, ze pred 8 tam jsou a jedem, hovada prijeli po 9 (to ten osobak museli tlacit!!!), ujedeme hodinu a volaji, ze musi natankovat, rikam ze jedeme a stridame se az pred Vidni, pry tak vy jedte a my vas dojedeme :D By se divili kdyby nas mezitim zastavili fizlove, jeste 500km s temahle koumaka, tak snad se nekde nevysekaji nebo tak neco a od polaku budu mit snad na par mesicu klid :D