COCOBRYCE: Jak to jde v kanclu? ;)
Zjistil jsem, že jsem silně alergický na takového to „Rychle se to tam naloží, máte to kousek tam to hned složí a máte hotovo“. Před pár týdny - po týdnu pohodové práce - mladá začínající dispečerka sežene zkurvený Kaufland, abych nejel 120km po prázdnu - ale než jsem dojel do Modletic, tak z toho bylo 70km pryč a ještě jsem si zajel kvůli vykládce v Kadani - v životě bych tohle nejezdil, to ať jsou obchody radší prázdný! :D Protáhl jsem si to o další noc a když jsem jí druhý den volal a ptal jsem se jí kolik vydělala, tak jestli si je vědoma toho, že mi kvůli max litru - co jí z toho zbyl musela zaplatit další den, najel jsem o pár km navíc - mýto/nafta. Takže za to byla možná i v minusu! :D
Další týden fajn točka do Itálie, jako zpátečka melouny z Verony do Kauflandu v Modleticích (!!!) - máte časové okno a berou max půl h po oknu, tak pohoda. Okno na 7 a najížděl jsem v 9:43!!! Navíc si to člověk vytahá sám! Stál jsem tam od 15h předešlého dne, ale na registraci jsem musel vstávat v půlnoci!!! Jako bonus mi v noci došla nafta ve frigu, takže jsem přerušil 11h pauzu na 20min a zajel si na benzínku natankovat - tak bude sranda, když mě zastaví :/
A včera vyhodím v Berouně nějaký festival a prý naložíš jen pár palet, židle a lednici a hodíš to na čerňák do CČM, týpek co to se mnou nakládal jel naštěstí se mnou, jinak bych jim to nechal na rampě, at se tam z toho třeba zblázní. Díky výšce auta jsme se nedostali na střechu a z garáží to na střechu je něco přes kilometr - klidně si na to vsadim - nekonečné chodby, výtahy a další chodby.
Asi začnu všem tvrdit, že mam zákaz vstupu na Kaufland, Tesco, Čerňák apod. ať mam klid! :)
Pokud byste jeli poprvé na EuroGate v Hamburgu, tak si musíte udělat vstupní ID a poplatek je 20e, je to asi poslední místo v Německu kde neberou karty, tak na to případně myslete, at se nemusíte točit na benzínku k bankomatu! Sice je docela kousek, ale je to opruz! ;)