SELECTOR_IX: Tohle bylo lehké, tuším že 15t - nemam u sebe cmr, nácvik spíš s prací kolem plata - kurtování, vždy vše uklidit, pěkně zadělat kurty, aby se nerozmotaly apod.
Dnes jsem vezl zpět nějaké rámy na panely, to už trochu čumělo přes kraje, takže rozblikaný a přemýšlení u kurtování, musí to vypadat pěkně a být funkční, zvláště v D. Při kurtování lezení ve 4m po rámech je něco pro mě, který píčuje už u 3 žbrdlinky žebříku :D
Na pondělí tam mam nějaký sloup co už bude čumět za auto, jsem rád, že mi to na záskoku začíná pomaloučku polehoučku, ono hned dostat podval a nějakou 160t mostní konstrukci a jeď, tak bych asi čuměl, mam k tomuhle dost respekt a to už jsem odtahal z pohledu ADR o hodně nebezpečnější věci, ale tohle je něco úplně jiného, člověk si stále na něco zvyká a učí ,)
Mam nakontaktovanou firmu co tahá podval a obří věci, tak uvidím jestli mě někdy využijí a jestli si to lajznu, svým způsobem mě to ale láká, si to zkusit :)
KARAMARA: Dva jsme byli, ale bílé tahače a jeli jsme do Berlína, přes Petrovice.
Jinak hranice do D přes Petrovice pohoda bez kolony. V neděli v 6 ráno jsem jel od Drážďan až po sjezd na Ústí úplně sám, na té Molce mi říkal, že jsem od půlnoci druhý člověk co přišel dovnitř.
Dnes Rozvadov, do D pohoda, jen to tahají přes parkoviště bez kontroly, zpět do cz kolona 10km, ale odcukáno za hodinu, vždy jsme stáli cca 5-10min a pak jsme ujeli kolem kilometru poměrně rychle, také to tahají přes parkoviště a evidentně si vybírají, mají tam konstrukci, že můžou vlézt na střechu - takové to co je vidět v severských zemích na shrnování sněhu, jsou u toho fízlové i vojáci, měl jsem nasazenou roušku a jen mávli, ať jedu.
No uvidíme co nás ještě čeká...