• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WALSH:nerozumim tomu. chceš si pořídit pouze jehlu a s tou se tetovat? bez strojku, nebo s paličkou?
    WALSH
    WALSH --- ---
    Snad to tu moc nenarušim blbym dotazem .Zvažuju menší tetování sám sobě .Když hledám na netu většinou mi to hází odkazy na podomácku stavěný strojky .Já uvažuju jen jehlu ....je mi jasný že koupim barvu koupim originál jehly ..spíš mám problém s technikou jak si hlídat hloubku vpichu.Popřípdě dělat vpich jen rukou nebo třeba lehce klepat na jehlu?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    Pedro

konečně po dlouhé době něco co stálo za zmínku! #geometry #dotwork #sacred
    LAIO
    LAIO --- ---
    GUMIDEK30: ...já včera zapomněl vyfotit:-(
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    LAIO: jj určitě, poprvé jsem držel strojek v ruce :) o víkendu přidám ještě něco ze své začátečnické dílny :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    GUMIDEK30: ...super...to se dá ještě parádně vyšperkovat;-)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    taky přidám svůj první pokus se strojkem na sobě samém :) jinak trénuju dál, snad jednou budu dobrej :)
    https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...8566257_n.jpg?oh=c620cc911d0ad779213c134f2d8a23dd&oe=5512A7CF
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...na zvláštní přání...čtvrteční písmenková seance...

GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    BURYAN1: škoda, že jsem alergickej na červenou :( :D
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    BURYAN1: Tak kdo se hlásí?
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...malej dotaz na tatéři... řešíte, nebo uvažujete při tetování nebo při přípravě návrhu taky fakt, že na ten výslednej obrázek v kůži bude později chtě nechtě působit čas?! Sleduju lidi který maj nějaké tetování a často se ptam stáří, normálně jsem tak drzej že se klidně optam i cizích lidí...je zajímavé prvně jak na to reagujou a pak hlavně nějaké tetování ten čas celkem nemilosrdně vohlodá...
    RASGTATTOO
    RASGTATTOO --- ---
    #rasgtattoo #liberec #original

LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    a takto roste moje kérka od BAUBAU ;)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    PEDRO
    pár starších návrhů. který stále čekají na majitele :)

SHEESH
    SHEESH --- ---
    PEDRO
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    PEDRO

LAIO
    LAIO --- ---
    H.Polák/Inkmatiq

SHEESH
    SHEESH --- ---
    Máte možnost ukázat co děláte a co Vás baví dělat. Chci vidět návrhy, práce a inspiraci. Máte dobrý návrh ale nikoho, kdo by ho chtěl pod kůži? Tady možná najdete.
    K pracím a návrhům dávejte VŽDY kontakt, jméno - allias, popř. název studia + adresu a kontakt. Budu z toho prúběžně dělat seznam.

Kdo má svého oblíbeného tatéra za kterýho by ruku do ohně položil, nechť učiní stejně.

Kdo hledá / chce něco pod kůži, ale nevím kam / co / kde, tady snad najde.

Nemám v úmyslu nikoho omezovat nebo 'cojávim', ale všechno má svý meze.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam