• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné

Tak pojďte s kůží na trh! Šikovní tatéři nebo zvědavý nadšenci, tady Vás obsloužíme.

Máte možnost ukázat co děláte a co Vás baví dělat. Chci vidět návrhy, práce a inspiraci. Máte dobrý návrh ale nikoho, kdo by ho chtěl pod kůži? Tady možná najdete.
    K pracím a návrhům dávejte VŽDY kontakt, jméno - allias, popř. název studia + adresu a kontakt. Budu z toho průběžně dělat seznam a dobře se pak filtruje!

Kdo má svého oblíbeného tatéra za kterýho by ruku do ohně položil, nechť učiní stejně.

Kdo hledá / chce něco pod kůži, ale nevím kam / co / kde, tady snad najde.

Nemám v úmyslu nikoho omezovat nebo 'cojávim', ale všechno má svý meze.

Spřízněné auditka:
    [ ORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO ]
    [ Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý ]
    [ návrhy na tetování (a neb co by se vám líbilo mít vytetované) ]
    [ Tetování, která pochází z dílen malířů a ilustrátorů // Echt original ]
    [ Vězeňská tetování - Criminal Tattoos ]
    rozbalit záhlaví
    LAIO
    LAIO --- ---
    SALAMAN: ...5RL... kvuli ostrym hranam na spicce ty koruny;-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    LAIO: Jakou jsi to dělal jehlou pls?
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...pulnoční bzukot ve zkrčenecké poloze...;-)

MARZER
    MARZER --- ---
    Dnes jsem si rodělal tuhle tetuáž aby mi připomínala moje plýtváni časem. Pokračování na stehně 2.0
    [ MARZER @ návrhy na tetování (a neb co by se vám líbilo mít vytetované) ]
    ..dotwork

SHEESH
    SHEESH --- ---
    SHEESH: Blade Runner hardcore fan! :)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    PEDRO

SHEESH
    SHEESH --- ---
    PEDRO

Tughra - winged heart
    http://wahiduddin.net/hik/hik_tughra.htm
    LAIO
    LAIO --- ---
    Jedna večerní

SHEESH
    SHEESH --- ---
    PEDRO
    in progress
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...hlavne s tou civkou je to obcas nervak. Pak jsem opravoval neco kamaradce co prisla za moji pritelkyni, vzal jsem 5ku liner a sazel to jak brambory uplna pohoda.
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...nejde me tu lajnu vytetovat plnou a ostrou jednim tahem hlavne silnejsima soustavama. 9RL a vejs. ...i kdyz pridam trochu voltaz maximalne uvolnim ruku peclive presne jedu po predloze, je na te lince videt ze neni plna barvy a jsou v ni viditelne drobne linky od te soustavy jehel. Vcera jsem tetoval ksmarada a malel ne z tohobkleplo. Na jednom miste do nej pekne padalo a pak smitec. Vzhledem k tomu ze to bylo na vnitrni strane bicepcu jehobprvni kera a pak dost knucel a dost me ten natisk sel dolu, ink booster je pecka mimochodem, tak jsrm to jen "nalinkoval" s tim ze to budem srovnavat po vyhojeni a jeste to lehce vystinuju. Ale ted to vypada tak ze bych si nejradsi usekl ruce...jako vim ze to srovnam, ale proste do budoucna chci odvadet cistou praci s minimem korekci.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: a co ti s nima nejde?
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...mě zase nejdou ty podělaný lajny...už jsem z toho na mrtvici.
    MCCHAPO
    MCCHAPO --- ---
    Mužů to zkoušet jak chci a porad je to zjizvený jak prase... Kde je sakra chyba ?
    LAIO
    LAIO --- ---
    Tohle je pro me lekce klidu...je to trochu dlouhe, ale to je prave to. https://m.youtube.com/watch?v=GVNT_EKk6is
    ...jinak jsem objednal matros na civky, to bude srandy na starem belidle;-)
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...to ja prave mam vzdycky nervy, tim ze zacinam nechci nic zanedbat. Bez papiru je clovek napul v maleru. Kdyz si pak chystam natisk a obtahuju, tak se vsechno tak prijemne uvolni, ja, lidi...jak si to prekresluju tak si nastartuju ruku i mozek k jiste peclivosti a zaroven nastartuju potrebnou koncetraci. Zaroven si pri tom promejslim jednotlive tahy, premejslim nad tim jak budu postupovat... A taky! coz se stalo uz nekolikrat, ten natisk ukazal ze to "proste neni to ono" ze jsme oba citili ze z toho papiru ten super navrh ted nema na tom tele stavu a celou seanci jsme proste stopli. Ta sablona je nekdy docela prisna konfrontace s jinak paradnim navrhem. Kdyz se me to stalo poprve, pochopil jsem, ze musim uz pri kresbe myslet se znacnym predstihem... ...kdyz uvazim ze nekteri pak budou chtit pokracovat dalsim tetovanim, je to takova docela artmatematika. Taky se snazim myslet na to ze to tetovani nebudu rozsirovat prave ja ale treba jinej tater, prenechat mu kus blbe zvoranyho pole by pro me byla nemistna ostuda. ...a prave tenhle zpusob kompozice me strasne ucaroval;-)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    diky za odpovedi...jdu to objednat a v blizke dobe ukazu vysledek
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: úplně souhlasím. i s tím klidem je to strašně důležitý, protože ze začátku může být člověk dost pod vlivem adrenalinu :)

tetování je řemeslo, ke kterýmu nestačí jen umět dobře kreslit. nanášení stencilu je disciplína, která by byla na celou kapitolu...a to nemluvím o stovce dalších věcí (komunikace, hygiena, technický um, zdravotní základ, atd., atd.), který tatér musí umět.
    LAIO
    LAIO --- ---
    WALSH: ...kůže je hlavně živá, každá trochu jiná a vyhojení je dost duležitý.
    LAIO
    LAIO --- ---
    DEINEIGE: ...tenhle je osvědčené rokama praxe milionem tatérů a popravdě si myslim že dobrej obtisk ti dodá dostatek klidu při práci...nebo soudě podle mejch chabejch zkušeností. ...a dobře "tisknout" je taky umění, zvlášť pak třeba velké plochy nebo určité části těla... ...ale mě to baví s tim obtiskem pracovat, je to takovej rituál;-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    PEDRO
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam