• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    LAIO
    LAIO --- ---
    16.000,- ...cca?
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    SHEESH: kolik stoji takova sranda?
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...no sic civkar, ale nedivim se ti. Nejdriv sem si rikal ze to uz je fakt vylozene zbytecny ty masiny zatlacit do tehle podoby, dokud jsem to nedrzel v ruce, i kdyz vypnuty...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    dneska jsem si vyhodil z kopytka a poridil si cheyenne PEN. Vim, ze pro civkare to je snobskej nudar, ale rikam vam, ma koule! :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    BETULE: ...jasny, me zmatla ta dylka ty predni planzety;-) ...ja mam liner i shader od ctf red devil a spokojenost. Liner nejede tak rychle jak bych chtel a moc neodpousti, ale shader je peckovej. Pak jsem se zasobil ctyrma strojema z ciny, ale z tech pouzil jen ramy. Ted jsem je testnul na tom srdci a jedou fajn...;-) mimochodem dva z nich prisly z ty ciny solidne serizeny a nastaveny, coz je na tuhle provenienci naprostej nezvyk...plus super ramy, prijemne vyvazeny, prijemny do ruky, fakt sem cubrnel... ukazoval jsem to klukum v nejmenovanem shopu a ty na to taky celkem koukali prekvapene. ...nekdy se zadari i daleko v asii:-)))
    BETULE
    BETULE --- ---
    LAIO: je to liner, vypadaj stejne. spokojenost ano, predtim jsem mela workhouse universal na vse, takze docela rozdil.
    LAIO
    LAIO --- ---
    BETULE: ...jooj...myslel jsem si dve veci. ...bud je to nejakej barevnej postelovanej cinan, nebo tenhle eikon... a pak podle sroubu sem si rikal ze by to mohl bejt eikon. ...no a spokojenost? tohle i vypada jako shader... ja mam c.t.f. a pak potuneny cinany...
    BETULE
    BETULE --- ---
    LAIO: eikon green monster :)
    no, to foceni je pruser, malokdy mi to vyjde.
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    LAIO
    LAIO --- ---
    JAMMA: ...dekuju...bohuzel ne vzdy, ale makam na tom;-)
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    LAIO: na to, ze tetujes chvili, jak rikas, tak mas celkem cisty linky...jen tak dal :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    BETULE: ...to zaostrilo papir a strojek. Co mas za masinku?
    BETULE
    BETULE --- ---
    BETULE: koukam, ze je ta fotka pekne rozmazana... zkusim najit neco lepsiho.
    BETULE
    BETULE --- ---
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...dnes rozpracovano...

LAIO
    LAIO --- ---
    vcerejsi vecerni

HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    LADYMEET
    LADYMEET --- ---