• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné

Tak pojďte s kůží na trh! Šikovní tatéři nebo zvědavý nadšenci, tady Vás obsloužíme.

Máte možnost ukázat co děláte a co Vás baví dělat. Chci vidět návrhy, práce a inspiraci. Máte dobrý návrh ale nikoho, kdo by ho chtěl pod kůži? Tady možná najdete.
    K pracím a návrhům dávejte VŽDY kontakt, jméno - allias, popř. název studia + adresu a kontakt. Budu z toho průběžně dělat seznam a dobře se pak filtruje!

Kdo má svého oblíbeného tatéra za kterýho by ruku do ohně položil, nechť učiní stejně.

Kdo hledá / chce něco pod kůži, ale nevím kam / co / kde, tady snad najde.

Nemám v úmyslu nikoho omezovat nebo 'cojávim', ale všechno má svý meze.

Spřízněné auditka:
    [ ORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO ]
    [ Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý ]
    [ návrhy na tetování (a neb co by se vám líbilo mít vytetované) ]
    [ Tetování, která pochází z dílen malířů a ilustrátorů // Echt original ]
    [ Vězeňská tetování - Criminal Tattoos ]
    rozbalit záhlaví
    LAIO
    LAIO --- ---
    JAMMA: ...paradoxne se mi delala nejlepe...ovsem domecky to je "hitovka" ...to sem myslel ze me slak trefi. Kdyz jsem ten navrh videl, tusil jsem, ze s nima budou potize... Moje koncentrace presahla 100% a stejne jsem mel potize je tetovat "ciste" ...v pulce teto seance uz jich byla pulka znacne smazanejch. Musel jsem se rozhodovat jak si celou praci a na ukor ceho rozvrhnout. Bud neumazu nic, z vetsi casti, a pripravim se tak o veskerej komfort pri zapreni ruky, coz je pro amatera celkem nebezpecny a nebo si v pohodli jiste nslunkuju cast a co se umaze vic nez min doplnim fixou. ...prijit o domecky byl risk, ale zase je to utvar geometricky kdykoliv doplnitelnej fixou i v nejake zakladni "okometrii" ...proste to tetovani je neskutecne komplexni vytvarna cinnost...s kazdou dalsi praci me to vic a vic prichazi na mysl... Pokud me zdravi a stesti neopusti, v tomhle se chci zlepsovat.
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    LAIO: ta linka okolo? celkem respekt..
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...ja na to vzdycky zapomenu a pak se sam vztekam ze me to nejde vyfotit :-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    i feel you! příště prosím foť suchou kérku. takto nejde vidět detajly. :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...motiv neni muj, ale kamarad si nechal vytvorit navrh od nejakeho cloveka odnekud z pacifiku na polynesii a hlavu, uz vytetovanou, si privezl z Miami a me poprosil o dokonceni. Peripetie ktere kolem toho panujou nebudu popisovat a kamarad trva na motivu tak jak byl navrzen...no...rekl jsem si ze i tohle v ramci taterskeho sebevzdelavani musim absolvovat... ...neni to prdel vazeni pratele, to vam priznavam...a popravde je dost veci ktere bych na navrhu zmenil a udelal jinak...

LAIO
    LAIO --- ---
    ...rozpracovana zada... ovsem natisknout to rovne je celkem porcicka, vyfotit jeste strasnejsi a ty zada jsou docela tvarove celkem neposedna zalezitost. ...dnes jsem se dost poucil... @-|

LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...napodobne, urcite se rad zastavim;-) ...ja budu poprve na takove akci, tak jsem velmi zvedavej.
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    rad bych nejakou geometrii, ale u ty sovy je na me moc sovy :D
    jak je to vubec s listkama? Pletu se, jestli je potreba na kazdy den novy listek?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    JAMMA: jop ;)

LAIO: tak se stav k inkoust stánku, rád tě poznám osobně. :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    Ja prijdu v nedeli se podivat...;-)
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    SHEESH: se jedna o nejakou tu hexagon sovu, vid?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    kérGUMIDEK30: porota na pražskym convention se vždy skládá z celebrity, člověka z oboru, umělce, nezavislejch lidí, atd. Landa je prostě známej face, kterej naláká tunu lidí na convenci.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    stále sháním modela! měl by někdo zájem? :)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    SAJKEDELIK: tyvoe, Landa byl je a bude rasista jak bič, jakou se to ohání tolerancí ? :D Jako jé čau Dane, seš rasista jak prase, ale já budu tolerantní k tomu a je to v poho ? hahaha tak to je zlo, konvence šla do háje už dřív, ale tohle teda je třešnička na dortu :) hehe jak někoho může vůbec napadnou pozvat Landu ? :D :D
    FORTY
    FORTY --- ---
    SAJKEDELIK
    SAJKEDELIK --- ---
    GUMIDEK30: ten ne :D toho zrusili ;) asi tam budu, mozna budu i tetovanej.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    LAIO: Daniel Landa :) :D
    LAIO
    LAIO --- ---
    kdo pujde na prazskou konvenci? ;-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    JAMMA: nemas pevny linky, zkus vysledovat pod jakym uhlem, v jake hloubce a jakou rychlosti tahu se ti barva chyta nejlip. Nauc se rukou a strojkem prizpusobovat tvaru a ohybum tela a tim si udrzet stale stejny uhel. Podle me pulka tech car povypadava. Taky vidim, ze nemas rozkreslenou ruku, nebo ses u toho moc nervozni. neboj se toho, casem ziskas vetsi odvahu. Nuzkam by sluselo, kdyby byly jenom v linkach. Stinovani si trenuj pastelkama. Pri tetování pouzivej vodu na redeni. Lepsi je zacit velmi slabym stinem a pridavat, takze rozhodne poradne naredit vodou (destilovanou!!!!) a pak pridavat vrstvy. Trenuj kazdej den na papire, kterej si klidne obtoc a prilep na papirove ubrousky. Trenuj i stinovani. Na tuzku si pri kresleni prilep zavazi.
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    ahoj, byl by nekdo ochotnej podelit se o nejakou radu? Uvitam konstruktivni kritiku..vim, ze to neni uplne top, ale jak tetuju jednou za cas, tak jsou ty linky porad nejaky rozklepany..a stinovani mozna moc tvrdy.
    jeste to teda chceme došudlat, az se to zahoji..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam