• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: jojo, tech mist je tam vic. bylo to nahozeny fixou a vsechny ty mista se nakonec zarovnaji. proste kdyz vim, ze se budu vracet a cely to zarovnavat a stinovat, tak to proste jen nahodim. ten proces ty kerky neni u konce. ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...zive se me ted pred ocima objevujou ty deti z tetovaciho dychanku, co se prodirajic lidma s ukoristenou jehlou v puse zacali skoro hromadne bodat do prstu, zapesti a dalsich tehle vylozene dobrejch casti tela:-))))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...no zrovna tohle misto u zapesti je takove trochu s "pribehem":-)) ...nic pro perfeknysty...a zrovna to je lidma oblibene pro ruzne drobne a jine finesy, ze je z toho jeden pak na mrtvici... ...to si clovek rekne mala kerka a je z toho hlavolam na par hodin a cert jeste hada, jak to skonci vyhojeny. ...plus si nikdo kolikrat ani neuvedomi jak zrovna tenhle kus lidskeho tela exponovanej.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: já myslel třeba tadle část, ale hele možná je to zkreslený jen tou fotkou - )))

SHEESH
    SHEESH --- ---
    BTW: bude květen a tím se nám do Prahy vrací konvence a rád bych tam prezentoval dotwork 1/2 - celo rukáv. budu potřebovat modela a cena by tím padla na půlku
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: to jsou moje linky :-DDDD ale ta kérka bude eště na dvě sezení a linky budou pohlceny stínováním a zarovnají se. bohužel to byl nevyhnutelný krok. :-) ale klučina s tím souhlasil a důvěřuje mi.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: tak to je ok... to bdue vypadat super... mimochodem neuvažovali ste udelat ty okraje tlustší? páč ty starý linky jsou teda děsběs jak je to křiví, k tý tvý hodinařský práci jsou trochu mno... ne tak pekný
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    SHEESH: troufám si říct, že stále stejně. samozřejmě se barva lehce hne a pobledne, ale ne tak drasticky, aby to změnilo celkový vzhled. mimochodem u teček je to vždy lepší, než u linek. zkusím se ale podívat, jestli nenajdu nějaký zahojený kérky v tomto smyslu na gůglu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: no jak to bude vypadat až se to trochu rozpije ty krásný tvary kterýs tam udělal... a jsou fantasticky....
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: jak to myslíš? Jinak jde pouze o doplnění rukávu k těm maori motivům, které jsou z Hellu. Pruhy ještě zvrchu začerníme.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: cive tak to je super.... máš zkušenost jak to bude vypadat za 10 let?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    Doplnění rukávu ;)
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---

tak niake dalsi fles odo mna:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    GEGE: kámo až v červenci - šílený..:-)
    GEGE
    GEGE --- ---
    WOJTYLA: jak rychle jsi u ní dostal termín? zkoušel jsem to v zimě a řekli mi myslím 4 měsíce
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    dnaska jsem mel konzultaci s Bárou a cive, v tom Inkoustu makáte jak u soustruhu... žádná prdel bejt tatér... hustá továrna (na sny:-)....
    LAIO
    LAIO --- ---
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---

LAIO: pekne pekne, tiez som dnes nieco robil:)
    LAIO
    LAIO --- ---
    Pidikerky a prvni stranka z meho pidi flash booku FreshFlash...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam