• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    LAIO
    LAIO --- ---
    VENIKA: ...vsichni budou vyrozumeni, dohoda kterou s Wojtylou mame plati. ...vyber neni snadny a pokud jsem se jeste nerozhodl je "NE" ponekud predcasnej zaver, ale hned to napravim a odepisu;-)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    WOJTYLA: Jsem to chtela napsat do soukrome zpravy a nejak se uklikla, pardon. Diky!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VENIKA: Jojo odpovidame. ID LAIO mel vsem odpovedet. Proverim kde se stala chyba a napisem.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    WOJTYLA: Ahoj, viz ten post ohledne talentu, muzu se zeptat - odpovidate pripadnym zajemcum aspon "ne"? ;) Ja jen, ze muzi nic neprislo, a to to pro jistotu poslal dvakrat.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...bohuzel se ta pani da poslouchat asi tak tri minuty...
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    _JULIE_: AMOPRA ma..
    FLOE
    FLOE --- ---
    Nojo, videa od Monami s jejima dlanema od nej jsem zapomnela prilozit, tak kdyby to nekoho zajimalo a byl linej hledat :]
    Prvni video a aftercare a update po 2 letech
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    :-D tos vystihl :-)
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...pak ma nejaky kouzlo, nechapu. ...ja ty dlane nejak souhrne po ocku studoval na netu a povsechne to vypadalo vselijak, spis blbe. ...o dlan me jeste nikdo nerekl, ale nejspis bych odmitl. ...ovsem o prsty a vsechny komplikovane casti od zapesti dolu neni nouze, cim blbejsi misto, tim spis si o to lidi zadaj. @:-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    hmmm, nevidel sem. podivam se.
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    SHEESH: Když mrkneš třeba na video od Monami, kde o tech svejch dlaních mluví, tak tam říká, že vůbec žádnou spešl péči nedodržovala, že to je jen o technice, kterou to do těch lidí pere....ale bůhví.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: všechny dlaně co jsem doposud videl, vypadaly hrozne. ja vsechny kerky na dlane odmitam s tim, ze to proste nejde. ale typek to ma dokonaly. mozna je to i péčí, kterou mu ty lidi proste dodrzujou bez vyjimek a ty si pak foti a dava ven.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...myslim si ze to tam trochu napere ... nevypadne to, ale podpije se to... (nazamenovat slovo podpije za rozpije)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    FLOE: jak to do prdele dělá?!
    FLOE
    FLOE --- ---
    Co se dlani tyce, tak to neni tak neproveditelny.
    Od tohodle kluka vypadavaj minimalne ve srovnani s kazdym jinym a dela je imo dost sofistikovany.
    Mark Walker Tattooer (@walkerx) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/walkerx/
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    _JULIE_: Na chodidlech a dlaních se nejvíc opotřebovává kůže ( a zároveň obnovuje). Na dlaně byl docela dobrej díl ink mastera :
    Flash Challenge Preview: Palm Tattoos - Ink Master, Season 8
    https://www.youtube.com/watch?v=gGe6cs-CdQA
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    MIKLO: To jsem si myslela..
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    MIKLO: Teda v klenbě možná ne, ale tam kde se noha dotýká podlahy stopro
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    _JULIE_: Oloupe se to
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    máte někdo zkušenost s tetováním na chodidla? Je to úplná blbost? .. našla jsem nějaké fotky, ale vždy to bylo těsně po... bála bych se, že to po zahojení vypadá.. zkoušel jste to někdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam