• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NGANASANPlastikové modelářství - slintací obrázky z internetu
    SALAM
    SALAM --- ---
    JAYME: toz, je to vyzva. stvarnit tieto veci realisticky a uveritelne je modelarina uplne rovnako jak 'ciste' stavby, robit ju uveritelne urcite vic profi je a vzdy bude.
    Aale ten sarkazmus chapem, po sutaziach a internetoch vidiet hodne zlych pokusov o prehnanu patinu, casto v snahe zakryt nou elementarne chyby v stavbe (pozdravujem vyrobcov/marketerov patinovacich vodiciek). Na druhu stranu je tam dlhodobo vidiet hodne zlych pokusov bez tychto 'pridavkov', tie nikto nikdy nespomene nojó :)
    SALAM
    SALAM --- ---
    87HIGHFLYER,PRAWITZ: holiaci strojcek je SAFS zo scifi univerza Maschinekrieger, v azii hodne popularne kity zvacsa vybornej kvality.


    Jedneho upraveneho Hunda mam tiez na stole, snad ho v tomto zivote dokoncim...



    JAYME
    JAYME --- ---
    ja na technice a dioramatech nechapu takovy to rochneni se v hnusu, cim vic blata a rzi, tim vic profi. zajimalo by me, jestli treba tenhle trend jednou pronikne i do jinejch odvetvi modelariny, treba ze ve figurkach vyhraje postavicka pinupky, která bude mit nejlip realisticky ztvarneny spatne oholeny nohy, celulitidu a bedary.
    jinak mne to taky pripomina kravsky lejno rozvaleny do plochy jako testo. vsechno dobry, ale dost nestastne vypadaj ty okraje. asi to chtelo naky ohraniceni, ramecek.
    SALAM
    SALAM --- ---
    PRAWITZ: wtf :D
    Za mna je perfektny priklad toho ze diorama nie je len 'pekny tank +fajn namalovana figurka' zasadena do nejakej podlozky(v 99% pripadoch patinovane kazdy element rozdielnym sposobom, ale jeden celok kde vsetky prvky maju hrat spolu.
    A bez ohladu na to ci sa ti vysledna atmosfera paci alebo nie, myslim ze prave tato vineta emociu predava uplne perfektne s pouzitim minima prvkov. (Tvar toho bahna je fakt lajno, to beriem :D)
    Doogs to zhrnul na vybornu:

    PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    POMYJAN: to je ryze moje subjektivní ohodnocení:) připomíná mi to kravské lejno, do něhož někdo zapíchl holicí strojek a vedle toho položil fantasticky namalovanou figurku. Po technické stránce tomu není co vytknout, bahno je taky udělané suprově, ale chybí mi tam nějaký "pěkný" prvek - je to šedé a bezútěšné. Pokud bychom řešili čistě provedení, je to pecka, ale jako celek se mi to fakt nelíbí
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SALAM: o co se jedná?
    PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    SALAM: celek hnusnej, ale figura epická:)
    SALAM
    SALAM --- ---






    SALAM
    SALAM --- ---


    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

    NGANASAN
    NGANASAN --- ---




    NJAL
    NJAL --- ---
    NGANASAN: Porsche Zieger.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---



    NGANASAN
    NGANASAN --- ---




    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

    NGANASAN
    NGANASAN --- ---



    ARAON
    ARAON --- ---
    MIHIK
    MIHIK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam