• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NGANASANPlastikové modelářství - slintací obrázky z internetu
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

ARAON
    ARAON --- ---
    Ryu Seung Ho

NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    VACA: Viděl jsem krásnej Mig 15 v 1/32 a vypadá to famózně!
    VACA
    VACA --- ---
    NGANASAN: a nebo nekdo kdo to zrecykluje a pretvori na nejakej "mad max" stajl model. Tim jsem se obcas bavil za sveho mladi. Ze jsem takhle recykloval budto vyhozeny poskozeny modely od znamejch, nebo svoje neumetelsky slepeny trosky z detstvi. :D

NGANASAN: dost dobry, to je udelany tou hlinikovou lepici paskou? Jen tak si rikam ze by v tomhle provedeni mohla dost dobre vypadat nejaka Lockheed Electra, nebo b29, B17... Ale klidne treba i nejaka dakota. I kdyz ta electra, to by byl takovej muj favorit..
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    KOZINA: Pošli foto a nabídku. Pak uvidíš.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    KOZINA: pokud to není slušně postavený, tak většinou nikdo. Možná nějakej modelářskej klub pro děti na trénování patiny. Máš nějaký foto?
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    Ahoj, nemá někdo zájem o postavený plastový modely letadel? Mám toho 3 krabice od banánů.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NGANASAN: imo relativne bezna vec v concept artu:) tohle je jen jiny medium

Artist Turns Everyday Objects Into Spaceship Designs, And The Result Is Out Of This World (11 Pics) | Bored Panda
    https://www.boredpanda.com/...-eric-geusz/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    Byl jsem jednou na patláku spřáteleného klubu modelářů a jeden chlapík tam místo stavebnice vysypal hromadu plastikových věcí, pak drátky a spoustu hliníkové folie. Vypadalo to, jak kdyby vybral kontejner na tříděný odpad. Tvořil nějaké segmenty na obří model kosmické lodi. Čuměl jsem jak puk...
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    BURKHAR: no problemo
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    NGANASAN: Dal jsem to do před a po auditka, nemohl jsem si pomoct. Samo jen link na tvůj příspěvek.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NJAL: ...by mne zajímalo čím ten pancíř legovali...
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Děcka, i cesta je cíl. To hlavní gró je třeba právě ta sranda při stavbě. Ten zbytek tak nějak zbyde :D Jako byste ten rozmar neznali.

Ale třeba má týpek syny/vnuky a je to prostě taková průlezka :)

Aneb, k čemu je třeba tohle? :)

How to Make FORMULA 1 Car from Cardboard for 500 hours
    https://www.youtube.com/watch?v=-Qlv9eYUyPk&t

Já vím, já vím, offtopic, offtopic.
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    Potřebuji důrazný argument proč si to taky pořídit!
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    NGANASAN: Ale plastikové modely jsou moc důležité! :)

POMYJAN: No to já taky.

Ale vážně, k čemu to je? To je jako na zahradu, nebo do obýváku? Umí to jezdit? Vzhledem k tomu, že to stojí nekde za bukem tak se to asi umí hýbat/bude se to přesouvat někam jinam. Nebo třeba kulisa k filmu?
    NJAL
    NJAL --- ---
    Hele a neni to originalni Ersatzpanzer 38(t) z konce WW2, prototyp s maximalnim usetrenim deficitnich materialu? ;-)
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    motor to sice nemá, ale jezdit to zvládne...
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    BLUMIR: k tomu samému jako plastikové modely....)))
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    NGANASAN: K čemu je to dobrý?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    NGANASAN: "Ano, já jsem to celé pozorně vyslechl a vyvodil jsem z toho ten závěr, že bude-li ještě někdy příležitost a budu požádán o nějakou další rekonstrukci, tak se vám na to vyseru."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam