• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NGANASANPlastikové modelářství - slintací obrázky z internetu
    Demotivační tvorba maniakálních třírukých Japonců
    rozbalit záhlaví
    NJAL
    NJAL --- ---
    NGANASAN: OK. Ne ze bych to na fotografiich nevidel, ale vzdy bylo hnaci kolo v poradku a chybelo naopak napinaci.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    NJAL: to se dělalo kvůli odtahu do zázemí
    NJAL
    NJAL --- ---
    NGANASAN: Tohle prece nemohlo jet :-)
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    GANDHI: já myslím, že je to takový líbivý. Čím je menší měřítko, tím je to potřeba víc "přehnat" aby to bylo vidět. Když na to koukám, docela se mi ty modely líbí, ale je fakt, že to realitě úplně neodpovídá.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NGANASAN: naprosto souhlasim:) kde jsou doby kdy plesniviny mely po pravu jen japonsky letadla?:) imho za to muzou prekontrasteny HDR fotky, na kterejch vsechny ty nepravidelnosti v lesku nateru a spina strasne vyleze
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    GANDHI: myslím, že to přehánění je v modelařině docela trendem. Ty "plesniviny" co se teď dělají na každém letadle třeba...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NGANASAN: zas jedna hnidopisska - jak mi to prijde jinak precizni tak ty dreveny otrpy mi prijdou strasne prehnany a hruby. Chapu, ze se autor snazi zvyraznit drevenou strukturu, ale tohle mi na prvni pohled evokuje rozzvejkany drivko od nanuku:p
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SALAM: A mně se to líbí. Kill me now.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SALAM: Já dal plus za názor. Obrázkově jsem mínil mínusko.
    SALAM
    SALAM --- ---
    BURKHAR: nojo,mna uz asi len zaujima ci ma povodny post 6 palcekov pretoze 6 ludi suhlasi ze je to hnus, alebo sa to 6 ludom skutocne paci. hlaste sa :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SALAM: Hnus, sorry. Lepší to nechat statický. Nebo udělat efekt "zahnutí", jak ho zobrazují dnešní 60 FPS kamery.
    ARAON
    ARAON --- ---

SALAM
    SALAM --- ---
    BURKHAR: jj, o tom hovorim. Byvala taka ta moda napodobnovat tociace sa listy transparentnym kruhom, teraz to zase skusaju tymito Propblur bizarnymi leptami.. Proti gustu nic, ale na modelovom dojme to imho nepridava
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SALAM: imho ten skill ani nemusi byt neskutecny, i kdyz je to samozrejme titerna prace:) Jen je to pouziti jinejch postupu nez standartni "jak omalovat panacky z Warhammeru snadno a rychle". Tady je zjevny, ze ten clovek dokaze ten oblicej velmi pravdepodobne namalovat i na platne
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    BURKHAR: jsem si taky říkal, že když už, tak to udělat na elektriku aby se opravdu točily...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: Oba dva rotory bolí do očí. Takhle ne.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SALAM: Mně tam strašně bolí do očí ten rotor. Co se týče vody a tak, je to vychytaný pěkně. Ale prostě ten rotor bolí do očí.
    SALAM
    SALAM --- ---
    BURKHAR: priesvitne akrylove disky, teraz zubate PE, co bude dalsie... holt, drama, no :D
    BURKHAR: myslim ze to bude kombinacia printu z 3D scanu (spravi hodne) a neskutocneho skillu. popravde mi z toho spadla sanka, nejaky japonec z fb.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SALAM: Oh my god, jak je tohle možný?! :O
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    NGANASAN: Toto je upřímně řečeno fakt nepovedený.
    SALAM
    SALAM --- ---
    :O

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam