• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NGANASANPlastikové modelářství - slintací obrázky z internetu
    ARAON
    ARAON --- ---
    GANDHI: V tomhle videu je par podobnych.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    NGANASAN: zas budu stoura - ale jsou k tomuhle nejaky reference? protoze zpracovani je vyborny (ten interier je skvelej) ale at jsem googlil jak jssem googlil, tak jsem fakt nenarazil na jedinou fotku brouka, kterej by byl orezlej podobne - krom umele opiskovanejch a orezlejch ratbrouku. Popravde ani by me nenapadlo po tom patrat nebejt toho podivne zrezlyho krytu motoru, kterej narusuje jinak relativne konzistentni schema patiny, ktera ma nejakou svoji logiku (dokud teda nezacne clovek patrat po skutecnejch referencich:p )
    SALAM
    SALAM --- ---
    NGANASAN: hehe, ten mi nieco pripomina :)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    CABA: dafuq? to mi v plastic planet nebo obdobném článku kde jsem to četl, lhali! Ď za upřesnění
    CABA
    CABA --- ---
    DRABICZ: Vzhledem k tomu že prví magnetická roznětka pro torpédo byla vyvinuta v roce 1915, kdy už se sítě nepoužívali , takže doměnky s magnetickým polem vs torpéda je lichá. Proti magnetiké mině to nějaký efekt mohlo mít.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    CABA: To sice ne, ale zvětší ti to magnetické pole lodi, takže na zkouškách to skutečně explodovalo mezi sítí a obšívkou kýlu. Jinak to má především psychologický efekt, v praxi se od toho během WW1 upustilo....
    CABA
    CABA --- ---
    KEB: Ono to torpédo většinou po nárazu ani nevybuchlo.
    KEB
    KEB --- ---
    CABA: To mělo fungovat podobně jako drátěné sítě na technice proti RPG nebo byl princip jiný?
    CABA
    CABA --- ---
    POMYJAN: Ano ty byly proti torpédům, ale reálně se používali pouze při kotvení , protože při plavbě zpomalovaly, trhali se atd.
    SALAM
    SALAM --- ---
    NGANASAN: furt si hovorim, preco v tom sedi R.Olds
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    Jinak na povídání je druhý klub o modelareni. Tady se to časem odstraní.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TOMBRIDER: taky si odlozim vzpominku: my se spoluzakem jeli hodne ww2 techniku takze se nam toho vetsinou za rok nahromadilo ze s letnima prazdninama vetsinou prislo ultimatum ze pulka musi pryc.
    nuze probehla selekce, nalozilo se do bedny, odjelo na chatu. tam na vhodnem pruhu za domem byly rozdeleny armady, postavili se naproti sobe, letadelka se zavesila na okap na provazy... a kazdy mel svoji vzduchovku :) skoda ze jsem tenkrat nemel neco co by nahravalo slowmo
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    QNEDLEEQ: zrovna jsem si říkal, že snad pro nějaký děti, co si na tom budou něco zkoušet...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KOZINA: Ta práce je na tom imho ta hodnota. Když už ji někdo udělal za tebe, tak co s tím?
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    Někomu to dalo asi práci, tak mi to přijde škoda vyhodit. No zkusil jsem to.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Náhodou co by za to dalo mé osmileté já.
    Polejt kanagonem, zapálit a byla z toho bitevní scéna :)
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    to je bohužel asi na vyhození
    ALKALOID
    ALKALOID --- ---
    KOZINA: pristup funguje, ale tohle si nikdo nikam nevystavi :)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    ALKALOID: zkus
    ALKALOID
    ALKALOID --- ---
    KOZINA: dej pristup vsem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam