TRAUMA: Otázka je, co je adekvátní odpor. Jestli je to jako boje na demonstracích, kde je v rámci bitvy o "nenásilí" užito různých zbraní /kostky, flasky, klacky, všechno.../. Zapálit někomu barák je blbý. Ale na demoškách přece taky hořej auta a dochází ke zranění. V tomto případě bych ale rád i dodal, že jsem neviděl, že by došlo k požáru /tedy médii prezentovaný útok zápalnými lahvemi, slyšel jsem cosi o jednom dělobuchu./ Pár rozbitejch oken a jedna hlava, naštěstí, taky to mohlo klidně být i horší, vezmu-li v potaz, co lze od hooligans z vlastní zkušenosti v takovýchto situacích očekávat. Já si myslím, že to prostě k tomu svým způsobem logicky patří, protože je to přenesení pouličního boje do soukromých a konkrétních subjektů. A na ulici se bojuje na obou stranách všemi prostředky. Každej teror je špatnej, ovšem i s touto variantou se prostě musí počítat. Je samozřejmě otázka, jaký způsob si kdo zvolí pro boj za "svou myšlenku". Někdo hodí kostku, jinej rozdá leták, další prostě jde vypálit barák, záleží, jak je kdo v tomhle extrémní. :-/