CICHLASOMA: z fleku mě napadá akce u právnický fakulty na křístalovou noc 2007 - tam to vypadá jako kdyby PCR nechala jednu cast "uradovat" docela dlouho a volne, pricemz to byl IMHO regulerni chaos nebo Beroun (tusim 2008) kde to zas vypadalo jako kdyby na sebe velice prapodivne "cekali" - pritom to bylo proste situaci a zmatenim. (2 videa ktery me z hlavy napadaj)
Mimo jiné i kdyby jsi si vyhledal nějáký hooligans videa od nás, na kterých stojí policie proti presile, uvidíš, že na ně ti hooligans taky budou jenom kricet, obcas kopnou pricemz je ostatni stahnou zpatky, i když by je mohli bez problemu "prebehnout" - proste se jich bojí, oni ví, co by je čekalo.
Nevim, z toho popisu jak pises mi to prijde jako naprosto regulerni macho-hooligans akce.
Já netvrdím že fízlové mezi demonstraty nebejvaj a nesaží se něják "usměrňovat" nebo provokovat, ale tohle není IMHO ten případ.
Prostě představa při který někdo z KRIPa vezme pár chuligánů a odtáhne je někam dělat divadlo mi příjde no, divná (hlavne proto, že kdyby chtěli udělat něco podobnýho, něudělaj to takhle blbě).
Je to tady nejspíš OT, chápu že ti to příjde divný, mě ne...