• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLINIKAKLIniKA
    BELZEBUB1936
    BELZEBUB1936 --- ---
    SGNLR: Tipuju, že editor zapracoval.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    LAMIA: hlášku "granty nesnášíme", z kterýho je název článku jsem nikdy neřekl(bez ohledu na to, co si myslím) a tento název článku mi nebyl vůbec k autorizaci předložen.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    rozhovor s Vladimírem Turnerem v Respektu
    https://www.scribd.com/doc/299312972/vtrspkt
    BELZEBUB1936
    BELZEBUB1936 --- ---
    Dneska na Klinice, doražte.

Autonomní politika pro 21. století
    https://www.facebook.com/events/1688203584754780/
    113KW
    113KW --- ---
    je mi lito jak jste na fb formulovali prohlaseni s tim "otevreny prostor a pak netolerujeme" v 1 vete. ponevadz to bude strasne nahravat tem kdoz vas kritizuji uz za uprchliky a ted vas odsoudi spousta lidi kteri vas drive meli radi a podporovali. na druhou stranu to lidsky naprosto chapu jelikoz s nim mam osobni zkusenost z roku 2005 a on se opravdu vystat neda, to by clovek musel byt budhisticky mnich aby jeho chorobny projevy absorboval s klidem. je mi z toho moc smutno protoze zaroven chapu ze jste jinak nemohli a i to prohlaseni ze takto formulovano byt muselo. zajima mne co bude dal. preju at mate nadale dost podpory od rozumnych lidi. pracuju na tom abych si dokazala lip organizovat svuj cas abych stihala navstevovat vice zajimavych akci poradanych u vas. jsem strasne rada ze existujete a ze zastavate nazory, ktere zastavate. lide jako vy mi davaji uz po desetiletu viru v lidstvo a chut dal zit. chtela bych vam poradit aby jste o JXD uz nic moc nevykrikovali. nebo spis vas o to poprosit. zvazte to prosim.
    MIRA_KA
    MIRA_KA --- ---
    USTRICA: nemám.
    USTRICA
    USTRICA --- ---
    MIRA_KA: asi nemáš celej rozhovor viď?
    TIP
    TIP --- ---
    BRETONEC: Matásek například přivezl na Kliniku v létě oblečení pro uprchlíky, takže jeho názory se očividně pohly jinym směrem. Narozdíl od jeho tehdejšího soudruha Pandy...
    MAESTRO_MLK
    MAESTRO_MLK --- ---
    PAULMUADDIB: ok, s jedinou věcí jsem to možná přehnal,
    to že v jeho článcích občas probleskne stín příčetnosti nic nemění na faktu, že příčetnej neni. To co dělá neni inestigativní novinařina, ale fraška...je to pomatenej egoistní narcis, kterej nedělá dobře svoji práci. tečka.
    BRETONEC
    BRETONEC --- ---
    KLINIKA: https://www.youtube.com/watch?v=t3WQ12i9j4w

I Matásek z Orlíků podporuje Kliniku.

Tohle mi přijde celkem vtipné. Věřím mu sice, že se za své působení v Orlíku už hodně let stydí, ale je to přece jen dost kontroverzní prohlášení, když si vzpomenu na záběry z Bzence... No jo, postmoderna...
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    KLINIKA: A jak víte, že to není satira?,)
    KLINIKA
    KLINIKA --- ---
    EKIM
    EKIM --- ---
    Miroslav Krulec je zloděj, který si udělal par inside jobů na svém podniku, potom co okradl bezmála 30lidí o cca300tis na výplatách. Potřeboval zakrýt své lumpárny. A spousta lidí podílející se na protestu proti řízkárně měla ke klinice velmi blízko. První auto jak je známu mu zapálil zaměstnanec kterému odmítl zaplatit za min 2měsíce. Další sabotáže následovaly se zvyšujícím tlakem na Pana Krulce aby přiznal barvu. Nedivil bych se, kdyby se stejní lidé, co útočily na řízkárnu a policii, se podílely i na útoku na kliniku. Musím dát do kontextu že záměrem demonstrací proti řízkárně byl ušlý zisk, právě zmíněnému panu Krulcovi. Protože běžně okrádal lidi, kteří pro něj pracovaly. Motiv, pro pana Krulce proč vést válku proti klinice jsem snad vysvětlil dostatečně. A proč tento akt spáchat v den kdy přijedou do prahy vlastenci, no aby se to dalo na koho pěkně schodit. Mimochodem největším donátorem v oblasti humanitární pomoci, nominují jména jako Rokefeler, nadace s milionovými obraty, které prochází skze daňové ráje. Tedy páchat záškodnou činost na ,,kliniku,, která má pobočku snad jen jednu a angažuje se přímou pomocí je nesmysl, který postrádá významu.
    KOVOUN
    KOVOUN --- ---

SMYSLOV: nevim co ten zmrd hulí ale je to tvrdej mravokárce
    SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    velkej respekt za odmítnutí JXD!
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    KOVOUN: Sluníčko nenáviděné ostatními sluníčky, protože dokáže být občas objektivní.

Smutný osud.
    KOVOUN
    KOVOUN --- ---
    Proto má být subjekt, ke kterému se útočníci hlásí, do budoucna chápán jako líheň násilí a terorismu, a jeho demonstrace mají policisté při sebemenší nekázni rozehnat obušky a vodními děly a nejen násilníky samé, ale i jejich ideologické vůdce na pódiích hnát před soud. Pokud zde existují síly, které chtějí lynčovat, musí stát sebrat dost odvahy na to, aby je beze zbytku pozavíral.
    Jiří X. Doležal

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam